Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Јас дури сега се враќам од Струмица.Интересно беше,интересни маски имаше,најмногу ми се бендисаја баварците:) и едни пеперутки.Ама не ме бендиса шо буквално од секој кафич ечеше техно музика,барем негде да имаше рок,негде комерцијално,да можи да се одбери кај да се оди.Глата ме боли од техно.А луѓето фини,услужливи...само шо не олупија...се дуплу наплаќаа,денес им беше бербата:)
Се на се уб поминав,ај да не речи некој многу се жалам...в година идам пак и ќе се маскирам ама идам со кола а не со автбус.

Сега влагам дома и вадам шминка. ај мојата тура да ви ја опишам:)
Си поминав одлично. Гледав некои од маските (палачинките владееја), бев до кај роднините да ги ѕирнам, па во Елизабет (ми се чини) на пица и долго муабетење со друштвото, па напорна тура низ кафичите и на крај се стациониравме во Заир кај што немаше премногу гужва, музиката ми правеше мерак и атмосферата беше одлична.
Струм'ца ми беше преубава, многу жива и полна со убави луѓе.

добро утро...сношти беше лудница, немаше сегде техно...во заир имаше рок...сношти ни една маска не видов...порано се собравме, игравме, пеевме, пиевме, па после низ кафичите до скоро сабајле, ама не издржав до крај, немав енергија веќе...
ме сликаа едно 20 пати некои непознати, само моите другари не ме сликаа како шо треба...ама важно, многу јако беше, и не се пропушта таква забава

Јас дури сега се враќам од Струмица.Интересно беше,интересни маски имаше,најмногу ми се бендисаја баварците:) и едни пеперутки.Ама не ме бендиса шо буквално од секој кафич ечеше техно музика,барем негде да имаше рок,негде комерцијално,да можи да се одбери кај да се оди.Глата ме боли од техно.А луѓето фини,услужливи...само шо не олупија...се дуплу наплаќаа,денес им беше бербата:)
Се на се уб поминав,ај да не речи некој многу се жалам...в година идам пак и ќе се маскирам ама идам со кола а не со автбус.

хаххаах Епа има финта пред да дојдеш на карневалот една недела убаво се вежбаш малку Струмички да кажеш дај едно пиво или едно виски со Струмички акцент и немаш гајле со цените хахахахахах иначе келнерите го чекат овој ден како Велигден..........

цените по 20-30 ден. беа накачени....... ама 1 пат у годината е тава се на се добра забава.. за музиката секоја година се пушта хаус....

едит: марија аднах те на мсн...ке ти ги пратам

Доброутро народе:) Само што станувам, немаше ни да станам ако немав обврски. Туку ај да не ве давам со мојте проблеми.

Сношти беше Л У Д Н И Ц А. Јас бев маскиран како дракула, од моето друштво имаше доста интересни маски, и на секој чекор - „ Може да се сликам со вас? “ ама нема врска ние сме љубезни и со сите шо посакаа се сликааме. Погледааме малку маските, завршија, го изгледааме и огномето шо беше феноменален, и почна шемата низ кафичите. Прво отидовме накај заир, почучавме малку, после отидовме накај гламур голема лудница беше там и на крај планиравме во селект да завршиме арно ама девојките требало да си одат незнам што и пропадна ова. Инаку некаде до раните утрински часови, што преостануваа :), скитавме низ центарот, пиевме......................:party1::cug: и то.. позз

Абе ости бре, едвај едвај издржав некако... Не го ни дочекав до крај, се окочив таму... Зад мене па што имаше едни цело време ти досадуват “мало дете мало дете стави го пред тебе да гледа...“ нека се гонат у курац. Секоја година се иста приказна.

Според мене најдобра маска беше онаа со лавот, супер беше...

Фала фала...прво место сме земале...сега ми кажаа :)

Иначе...супер си поминах...само не ги видех сите маски оти учествувах и само ги видех тии шо бее пред нас и зад нас
После тва стана голема фешта...
Арно дождо шо престана на време...:)
И така...дури другата година пак...:)

Ф Е Н О М Е Н А Л Н О И Н Е З А Б О Р А В Н О !
Мн јако беше нека им е мака на тии шо не бее.градо препн од сегде рока техно скари пиене на сегде... кафичите фулл до даска.. иначе ного јако поминах а и времето(Фала богу) беше добро оти престана да врне.Иначе имаше ного јаки маски... Позз! Кој не бил догодина нека доо..

Закон беше, убави маски , супер расположение, еуфорија. ..

Не се опишува, спичлес останав, иначе лани беше по мислам гужва.
од 7 бев на нозе . .. кога дојдов дома едвај стоев, бев у 19та до звучнико, оште ме удара бас у градите :uvo:

Струмица на денот на карневалите беше град на светско ниво, и ако влеземе у европа MAKEДОНИЈО !!, да знаете дека е поради СТРУМИЦА :pos:

Огномето сниман од кулата...

Колко шо можех фатих, доволно да се долова моменто. :wink:

DJ AK47 & DJ Nicifor направии лудница у 19... Ного јако беше, моќна журка

ТОП беше , нема што да се каже напочето заврна но имаф капичка си ја ставиви и ми се уништи флизурата .. хахахах .. но сепак беше СУПЕРР поззз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom