Струмица

Е кога сте се збирале па јас как шо знам тај вее прв пат:toe:

Еми фудбал ка играме ке идаше да гледаш,кантер ка се збирааме некојпат ке идаше пак ама жив те нема.. :toe:

Аиде не забегувајте. Јас бех на минатта, ама walker нејќаше тогај да сликува. :p
На таа неможех. Жал ме, обврски. :)

Аиде не забегувајте. Јас бех на минатта, ама walker нејќаше тогај да сликува. :p
На таа неможех. Жал ме, обврски. :)

Не лажи жента не тее пуштила...:baeh::baeh::pos2::pos2::kez:

Предлог на наредна собиранка: После викендо да одаме на баиро 5-6 саато сабајле:vozbud:?

Еми фудбал ка играме ке идаше да гледаш,кантер ка се збирааме некојпат ке идаше пак ама жив те нема.. :toe:
Да да ватерполо ка ке играаме на стадионо не дојдех па у право си:pos2:

Предлог на наредна собиранка: После викендо да одаме на баиро 5-6 саато сабајле:vozbud:?

Фладо не ме заебави кој ке оде после сабота на баиро сила ке немат , ке имаТ у крфта алкухол оште... : ) )

Да да ватерполо ка ке играаме на стадионо не дојдех па у право си:pos2:

Шо се смееш на фудбал се ќе идаше, аман веќе од тебе досади ни секој пат со тебе се да играме... Очте ти немаме видено, се ти неш работа имаш :)

@SANCTIMONIOUS
Владо ој на преглед бе човек, 5-6 саато сабајле, тачен ли си?

Ај поскоро уше еднач да се собераме... И јас сакам да доом... Не знајаах за претходнио пат... ШИТ!:kajg:

Право до излеване ли? или?

Предлог од мене: може да се зберате на базенто :)
Ама термин нека каже тимчето, да неможе да се оправде после :)

Каков базент бе... подобро од ловен дом нема. Ќе га напрааме некоја сабота или петок ќе му ја седнаме вечерта там, ќе закажаме накај 9-10 (вечерта) и ладничко и народче, мизика, добар поглед... После тава може да одаме сите у селект или па кој на дека сака, кој со другаре, женска... тва зависе од нас, как ќе се договораме така.

Убаво тва шо сте зберале..ај другио пат ке дојдам и јас ако можам :)

Јас викам у некоо кафаничка да се збераме:vozbud: термин ка ке га договораме дека:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom