G 

GoddessOfRock
Гостин
:icon_neutЕ как нема да го знаа. Главна вест беш тава шо му се случило на детто. Грехче...:icon_frow

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:icon_neutЕ как нема да го знаа. Главна вест беш тава шо му се случило на детто. Грехче...:icon_frow
 ne sum jas bez dusa ama ko ne znam so da praam
  ne sum jas bez dusa ama ko ne znam so da praamСфакам оти си Даалеку.Ne sum nogo upatena u strumickite desavki sreki i nesreki ama zal mi e so taka se e slucilone sum jas bez dusa ama ko ne znam so da praam

хахахаха...
 хахахаха...еми ај и јас ке доом ако ме примате :smir:Абе bama нели читаш Mrs. пише:pos2:ДАј бе да напрааме некооо собиранка у Струмица тука сите Кајганџии да се изупииме така и да се видаме кој е кој
Центаро фатии да го затварат. Матуранти ојдее една тура.
Глобал нема место дек да седнаххахахаха...
Живо пиле нема.. живнаа екстрим заир и 19.
Сабаале у гимназијата закон беше тии матуранте донеселе гупците унатре пред канцеларијата пеат игратИ Асен мора да викне полиција

Кога бе? Ццц, шо сум испуштил.
 Кога бе? Ццц, шо сум испуштил.  У хотело имаше смех... Станува Ристето и... не ме фаќајте, збор до збор точно да е, ама таа беше смислата... Нешто такво беше (не слушнах цело саламски):
 У хотело имаше смех... Станува Ристето и... не ме фаќајте, збор до збор точно да е, ама таа беше смислата... Нешто такво беше (не слушнах цело саламски): Браво Ристееееее... :smir:
 Браво Ристееееее... :smir:Е дека си бил бе?Ахахахахахаххха..Кога бе? Ццц, шо сум испуштил.
У хотело имаше смех... Станува Ристето и... не ме фаќајте, збор до збор точно да е, ама таа беше смислата... Нешто такво беше (не слушнах цело саламски):
"Да ја поздравиме личноста која не научи дека 20% е повеќе од 80%... И дека според математиката, царо си е цар, а екскурзијата гола вода..."Браво Ристееееее... :smir:
 ..Ристето е закон од цела 4та година
..Ристето е закон од цела 4та година  П.С. нема конкуренција
П.С. нема конкуренција
Ахахахахахаххха..Кога бе? Ццц, шо сум испуштил.
У хотело имаше смех... Станува Ристето и... не ме фаќајте, збор до збор точно да е, ама таа беше смислата... Нешто такво беше (не слушнах цело саламски):
"Да ја поздравиме личноста која не научи дека 20% е повеќе од 80%... И дека според математиката, царо си е цар, а екскурзијата гола вода..."Браво Ристееееее... :smir:

Нема шанси как наште да сте:baeh:Утре и нии флеваме RUSH у школто со музиката. ајде ајдееееее

Има ли снимано и тама?:smir::smir::smir::smir::smir::smir:
Ка ке ни дадат цедиинта ке го изрежам тај дел и ке го ставам.....