Струмица

Тимчето ќе е од мојта екипа голман, само некој ако шутире силно, право у следната акција му кршам ногата!
Де бе вии па право кршене, шутирајте как сакате ич не ви се плашам:vozbud:

Тимчето ќе е од мојта екипа голман, само некој ако шутире силно, право у следната акција му кршам ногата!
Јас имам ного силен шут, осетии некни само шо не погодих некој :helou: кој погодам не одговарам :icon_lol:

Јас може само да седам и да ве гледам, за вода неможам оти шинан сум :back:

А кој беше среќнико јас шо го исцепах една топка несакајќи? btw: Јоцо даде маестрален гол ..:smir:

:olee::olee:
Фала фала... :pos:

Тимче ак играм против мене ке си? ама нема плачене ак те погодам.. на киндеро ојде му раката,на тебе и 2 ке се :vozbud:

:olee::olee:
Фала фала... :pos:

Тимче ак играм против мене ке си? ама нема плачене ак те погодам.. на киндеро ојде му раката,на тебе и 2 ке се :vozbud:

лижи коџак ојде му раката омфг кој те роди таков јак бе :tapp:
превијах си га омг и шо толко се филмаш веќе и готово санирана е
повредата . ( a на крај краеве ни гол не даде а сам беше летачи голман бех )

А голо беше едно којнско пукане врз невинио голман :)

мислам оти те спуштих или ?:)

За фудбало повеке мабет не праам тука,љубето си знаа он дали беше летачи или ...

Кажејте шо има ново бе низ градо.. екстрим куга ке го отварат..селект слушам ке го затварале после велигден..

За фудбало повеке мабет не праам тука,љубето си знаа он дали беше летачи или ...

Кажејте шо има ново бе низ градо.. екстрим куга ке го отварат..селект слушам ке го затварале после велигден..

Novitete ke ima sa ka ke si dojde Nivnata Visost Studentarijata, guzvicki ke se stvarat niz kaficite...abe milina:)))))))) A za extreme kolko so znam od krisho i madzaro baja raboticka ima tam.

Денеска има дојдено кошаркарки и (ако добро разберах) фудбалери, така да интересни 2-3 дена ќе има сега полни со спортски натпревари :)
имаше народ баја низ глобало саа...

Да, да државно првенство у кошарка женски се одржува тука : )

Еми да кажаме тва е убаво.. да прошетаме да видаме моми од др град хаха:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom