Струмица

Јас живеем до монополо. Само 1 видех оти работат 3 смена тава беше пред 7-8 год ка има пожар... поточно 3 смена работии пожарникаарто.:nesvest:

Само да појаснам ако изберате фудбал.. Поарно некој доктор да дојде уште пред утакмицта, ного нози кршам =))

Ти ќе си од мојта екипа, не му се секири. :)

Ја Тимо пиши тама оти ке си голман у социјалната група, приајви се да го јебаш ке се џиткаш тама ај ке имаш после од сите сокче од 10 ден :) Кола Кола хаха

E :D losha vest... Veteran kujnata ne rabote stavat tva hassap kak se vika... i piene nema bash... ama za nekoo vreme mozat da sredat ... ke ga napraame ak sakate... wdrugare rabotat tam kelnere... ne e problem ...pozz

Заебајте седенката, фудбал ќе се играа (у недела)

У петок ќе се договораме подетално :smir:

Да бех салам, ќе играах. Ама страх ме да не откажам секој момент :)

ми отечееа јајцата

Тимче бе зашто си ми дадел црвен глас на репутацијата, ај саа, јас само си искажах как ми беше додека читаах поставто :smir:

E :D losha vest... Veteran kujnata ne rabote stavat tva hassap kak se vika... i piene nema bash... ama za nekoo vreme mozat da sredat ... ke ga napraame ak sakate... wdrugare rabotat tam kelnere... ne e problem ...pozz
Владо ти фудбал неле играаш?
:pos2::pos2::pos::pos::pos::tapp:

и јас идамм!! (:baeh:) бај д беј кога ?:toe:

Ај кој е за фудбалче нека иде у социјалната група Струмица да га договораме :wink:

Ного лошо, дождо ама ме начека. Таман излезех, направи ме падни стани.
Ајде кој сака дожд, нека зема да се шета сега, со чадрче :)

Мале ме посера дождо ме посера... като биба бех.. од 23 до Глобал станах като чадр на дожд...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom