Струмица

ева сите се договарат а никој скршен денар нема изгледа :pos2::pos2::pos2::pos2:
јас работам цела недела и со братучедо у една вечер се испиваме и дужни останааме :pos2:

Абе не мора на излеване, ја така на фудбалче или нешто друго да га направаме сите?? Сакате ли ?

Абе не мора на излеване, ја така на фудбалче или нешто друго да га направаме сите?? Сакате ли ?
И јас сум за фудбалче, постирах и претходно.
Ама недела, не сабота...

ај коце договори тама, па ке ми пишаш на мсн, треба да одам нешто

мене да не ме забраате :vozbud::pijan:

ај коце договори тама, па ке ми пишаш на мсн, треба да одам нешто

Брат учам да попраам 2 кеца утре, немам време.

Накај четврток ќе ја договораме, оклучејте се на форумо сите.

Ок ли е? :smir:

ама ти глеадм мааш шише у раката ти за пиене си...:pos2:
а тие лагат фудбал да глеадат ај јас и ти ќе пиеме :)

Каков Фудбал бее одеме да пииимее:...!!:cug::pijan::pijan:

ај после викендо таман, и јас ќе си дојдам, и одаме у напад и јас сум за у кафана...

Еј.. ке отворам тема за настани собиранки у социјална група СТРУМИЦА тама да се договораме да не трупаме тука безвеза. Кој нее зачленан нека пуште покана ке гo add у групата.

линк до тама.

Само да појаснам ако изберате фудбал.. Поарно некој доктор да дојде уште пред утакмицта, ного нози кршам =))

Vecer igrash be ti, 3 smena? :) Jas sum sloboden, osven i na mene ako ne dzrnat za 3 smena u monopolo. :pos2::pos2:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Еј у монополо работе еден Блажо од Сушица ама он неможе да каже Блажо и вика Бажо :pos2:
И Штрумфо там работе он ми кажува за Бажо му викал
Штумф не пути бали бзо :pos2:

Metono1[mkd];2389626 напиша:
Vecer igrash be ti, 3 smena? :) Jas sum sloboden, osven i na mene ako ne dzrnat za 3 smena u monopolo. :pos2::pos2:

Treta smena u monopolo???? Mama rabote poveke od 20 godini tam i oste ne e odila treta smena:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom