Струмица

Gh0$T
CS Читер <~3 Pαℓℓэγ

Регистриран: Oct 2008
Мислења: 49

Затава не одам у Б52. Страшноо.

Фали ме усто, оти ќе те раскинам

Фали ме усто, оти ќе те раскинам!

files

Сликите не се ного стари кој вика :):):)Тротоарите се направени и не се веке такви со толкави плочки,тама кај тај со моторо тва е старио шкдм пазар шо го викат кај стадионо дек шо беше привремено,парко ак сакат ке го цементират нее проблем ич вода да нема .. шахта отворена човек излева од нее.. :toe: се изведуват мош некои работи :):) Страшна анти-заев кампања се права хахахаха... ама не верувам да успее :wink:

Ќе видиме шо как на изборите саа...ама у секој случај слаба анти-Заев кампања..:baeh:...саа баталејте политика...:wink:

Селект кога ќе го реновират, прво шо треба да се реновира е дј-о. Второ, шанкерите, посебно таа женската горе. Поради неа веќе не зимам коктели... 1 океј, 2 океј, е веќе 3 пати во камиказито да ми ставаш швепс, не бива. :)
С’гласна см, Мна не можам да го гледам веќе, секоо вечер со него е дежа ву:nesum:

Хеј, хеј. Политика на друго место, now fuck off. .!.

хахаха, абе остај га да си работе :pos2: арно швепс ти става а ја ништо да не ти става? иначе платинум уше коо ке влезеш се знаа оти нема атмосфера там ... там одат само да ги видат оти се излезени, иначе ак сакасш опуштено и јако да си поминеш, селект брате.... само там ... викат селект ного селачко било саа ... аах бе шувеци платинум има повеке 'СЕЉАЦИ' само нема кој да ви каже :D а од тии кафичте ... тај гламур се испразни сите ојдее у 19ката, еми најнормално ... шо па толко се занесуваа...

за мна .... шо да му прааме стар е и он нејќе ... така го носат :toe:
коо го изгонии мишо шо да им праам :smir:

Gh0$T
CS Читер <~3 Pαℓℓэγ

Регистриран: Oct 2008
Мислења: 49

Затава не одам у Б52. Страшноо.

Хахаха!

абе на мене ме нервире па 19ката реновираа го кафичо и кажаа само за кафе, после и се намали пазаро и ајде пак високи маси....У Струмица се отвории ного кафиче на сите и се гледе ќар, а народо оде само у 3-4

Народо сегде е как овца,дек ќе тргне една рогошата овца и сите по нее одат а не оти знаат дека одат ама дек сите Турци там и гол Асан!

Ја на пример Галаксија. Златно место еј, ццц:tapp: За дневна шема е изгорено тама, ама за кој:toe:

А шо аир оти ќе видеш некој д’нгалак как се шета по чаршиита?

абе не за друго, па нели сите одат дека шо е народо, така барем у галаксија ка ќе седнаш ќе ги видаш сите и тии шо сакаш и шо не сакаш :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom