Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фали ме усто, оти ќе те раскинам
Фали ме усто, оти ќе те раскинам!
![]()

Тротоарите се направени и не се веке такви со толкави плочки,тама кај тај со моторо тва е старио шкдм пазар шо го викат кај стадионо дек шо беше привремено,парко ак сакат ке го цементират нее проблем ич вода да нема .. шахта отворена човек излева од нее..
се изведуват мош некои работи 
Страшна анти-заев кампања се права хахахаха... ама не верувам да успее :wink:С’гласна см, Мна не можам да го гледам веќе, секоо вечер со него е дежа ву:nesum:Селект кога ќе го реновират, прво шо треба да се реновира е дј-о. Второ, шанкерите, посебно таа женската горе. Поради неа веќе не зимам коктели... 1 океј, 2 океј, е веќе 3 пати во камиказито да ми ставаш швепс, не бива.![]()
а од тии кафичте ... тај гламур се испразни сите ојдее у 19ката, еми најнормално ... шо па толко се занесуваа...
Gh0$T
CS Читер <~3 Pαℓℓэγ
![]()
Регистриран: Oct 2008
Мислења: 49
Затава не одам у Б52. Страшноо.
Ем кафе си пииш ем смокви од гимназијата си глееш...Ја на пример Галаксија. Златно место еј, цццЗа дневна шема е изгорено тама, ама за кој
![]()

Ем кафе си пииш ем смокви од гимназијата си глееш...![]()
А шо аир оти ќе видеш некој д’нгалак как се шета по чаршиита?плус народче ќе си видаш
А шо аир оти ќе видеш некој д’нгалак как се шета по чаршиита?

А шо аир оти ќе видеш некој д’нгалак как се шета по чаршиита?

аууу на старата чаршија какви има не днгалачка..А некоо днгалачка????![]()