Струмица

па кец дадее еден гол:uvo:....хаха нашараа и го газо

Maaaaaaaaaaaleeeeee ne bea nogo be samo 4 gola dadea Liverpool huhuhuhuhuhuhuhuh

Утре е празник !

Манчестер Јунајтед - Ливерпул .... :) :) :) :)

Чист кец! :smir:
Окоравел сум на цело маму му ... пуштам телетексо и ми се гледе како да пише Манчестер - Ливерпул 1-4...викам нема шанси да е точно тии малумни ли се,чим Дон Џелатимус кажа оти ке е кец му верувам...
Утре кој каде планира да излева ? 14.03.2009
Јас,ке дојдаш ли со мене?

А Арсенал а? Еј тај вторио гол .. бооожеееееееееееееееееееееееееееееее

Добро,добро..доста фудбал.
Вчера как си поминаате?Иначе,вчера се отвори нов кафич,до Гала...Фешн се вика,па одејте посетејте го.:wink:

еј човеци кој сака да оде на концерт на цеца и на лепа брена нека излезе у бориево и у ново село бесплатен цеца концерт и на крај има мало изненадување лепааааааа бренаааааа :pos2:
ајт шибам јас на митинг у скопје да се прошетам, и наравно упијам ај убаво да си поминам

елит ќе пропадне, жива душа нема...
и фешн не е нешо посебно...
многу кафичи, а сите личат еден на друг.
тие шо се малце поразлични работат екстра, цел народ е таму
другите слабо...

сеа од среда или од петок селект ќе го затворат на месец дена, го реновират, па ај мош пак ќе заживее, у платинум сите ојдее. шо толко?

елит ќе пропадне, жива душа нема...
и фешн не е нешо посебно...
многу кафичи, а сите личат еден на друг.
тие шо се малце поразлични работат екстра, цел народ е таму
другите слабо...

сеа од среда или од петок селект ќе го затворат на месец дена, го реновират, па ај мош пак ќе заживее, у платинум сите ојдее. шо толко?
Кај нас не се гледе кој работе поразлично...Се гледе другите да кажам Фаците дека одат и пола стадо офци по них оде. Платинум не работе којзнаа колку поразлично и подобро од другите а сите тама се бутат и пак ќе кажам, оти некои си 3-4 друштва тама ојделе и се така почна.

Селект кога ќе го реновират, прво шо треба да се реновира е дј-о. Второ, шанкерите, посебно таа женската горе. Поради неа веќе не зимам коктели... 1 океј, 2 океј, е веќе 3 пати во камиказито да ми ставаш швепс, не бива. :)

дј-о си е супер, ќелавио е супер, а детето е уште подобро, знам им ги вкусовите, и веруви ко кажувам оти таа музика ни тие не сакат да ја пуштат... тие шефовите многу им се мешат, демек на сите да им одговарат песните ќе пуштат од се по малце...
а за персоналот, ок е, со неколку исклучоци... сепак не го стигаат тие старио персонал шо беше до пред година и пол време...

За мене па б52 е најдбар ...

Друштвото ми е тама :)

Фали ме усто, оти ќе те раскинам

Фали ме усто, оти ќе те раскинам!

files

фали ме усто оти не знам да ценам :(

Од такви говеда нема напредуване (смачкан санто)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom