V
Viktoranius
Гостин
greska....macka e![]()
Мачка нели е "коте"?
А шо значе на Англиски pussycat? :smir:
Маче со пиче.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
greska....macka e![]()
А шо значе на Англиски pussycat? :smir:
Додек да се загрееш и ќе треба да си одаш, од шо е по 30ден.Нема му рамен на АС.
Јас сум играл и у Мега и у АС, на АС му нема равен у Мега неможаш на мира да играаш билјард ного гужва има и нон стоп има ''следечи''Metono1[mkd];2314991 напиша:Ако не си играл у Мега, нема как да кажаш оти му нема рамен на АС. У мега да се исплашаш од билјард, колку само е добро.
Јас сум играл и у Мега и у АС, на АС му нема равен у Мега неможаш на мира да играаш билјард ного гужва има и нон стоп има ''следечи''![]()
Абе не е тва тва... ќе закажам и ќе одам да играам ќе дојде некој ќе пита има ли следечи ќе мо кажам изнајмих го 1 саат и цело време ќе ме глее на криво додек играам:pos2:...ќе си закажаш и ќе нема следечи.
Бил сум и там. И точно е тава шо го кажува SrRulz ного гледаче, е така оти не играја е така играј... 100 души. А и ного темно ми беше, не ми се гледаа тии топките. А и плус тава ного скапо, и глупо. 1 игра ќе играаш пола саат и за една игра отприлика по 30-40ден. Мош арно е билјардото, ново ама не е тава тава.Metono1[mkd];2314991 напиша:Ако не си играл у Мега, нема как да кажаш оти му нема рамен на АС. У мега да се исплашаш од билјард, колку само е добро.
Е а такво, знаате ли надека се наваѓат туристичките агенции? Ми треба нешто понуди да видам какви имат, за на крај година да се оде на прошетка негде (гимназијата). Оти саа как стоо ситуацијата, сакат да ни земат 100 евра за 2 вечери у банско (бугарија).![]()