Струмица

Абе за ракавици провери тама дека шо беше Ловец, саа незнам как се вика.
Тама мислам оти видех.

да се измочам у ракавиците да се измочам дај оставејте ги веке на мира ке се снајде

Саа од кај мене помина една интересна карневалска маска,камион направен как TAJ MAHAL,интересно беше направен!

Саа од кај мене помина една интересна карневалска маска,камион направен как TAJ MAHAL,интересно беше направен!

Сега оште малко одам да му се истопорам на камионо...Има да слегнам дури на центаро..хаха..
ај одам да се спремам :)
Поздрав!

Момци абе на кажавте шо ке се маскирате ??? Ке се маскирате или не, ак се маскирате кажејте шо дали ке глеедате карневало или ке сте на пијачка/јадачка :)))

сега таа вечер најслатко е пола леб со ќебапе, салатичка :vozbud::vozbud:

Mалее вечер јадене пиене ке падне,:vozbud:само да не врне и ништо друго нејкам

Јас пуцам директно у 19 бе какви ти камионе какви ти карневале:)

Ајде убав помин на сите, утре ќе расправате импресии :back:

еееј да видеш финта шо ми се случи сношти на карневалите
-си седам на фак и иде типо заледан пијан и децата со него си кара....и седна до мене здраво...здраво....и се запознава со мене мило мие ми вика да го поздрвеш тај унај се завртувам ни деца му има ни вино има ееееееееее!!!

Mnogu jako si pominav na karnevalite vo strumica.ina4e prv pat idam u strumica.super grad.Maskite bea mnogu ubavi,no ete da izdvojam edna so mi se dopagase najmnogu,taa so torti4kive i golemata torta.maskata bese super osmislena :vozbud::vozbud:

Градо чист уш сабаале..кафичето пуни ... тва ме аресе веке..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom