Струмица

Јас бех одлично беше.Мна рики как што слушнах мислам не ме факајте за збор. НОго поздраве незнам ти шо подиуме хаха.. ама јака забава беше. А низ другите кафиче предтва рација имаше мислам.

Мора да си асално дотеран за да те пуштат у Селект (за мушко прашувам)?

Не. Само у тричетвртни пантални не пуштат, или ак си претерано пијан или претерано млад.

Или фани 2 кукли под рака никој не ти пра проблеме. :)

и јас сум кафански човек мразам електронска музика и кафиче :toe:

ти твојто дете дека го направи?? шо тип на музика слуша?:pos2:

Piti ja majka ti,ona ke ti kaze...:vozbud::pos2::pos:

Eheeeee nekoj ubavo si e pominal u select :SSSS jas sekojpat ispustam takvi raboti ...ama koj ima za ucenje ke sede i ke si uce koj si e mlad ke si sete:)))))

Eheeeee nekoj ubavo si e pominal u select :SSSS jas sekojpat ispustam takvi raboti ...ama koj ima za ucenje ke sede i ke si uce koj si e mlad ke si sete:)))))

Арничко беше таа сабота. А и такво шо приметих низ другите кафиче... Ного се изненадих, у Миднајт пуштија minimal techno 2-3 траки. :vozbud: И у Б-52 пуштии една minimal techno. Ка бех на еден другар на мааста у миднајт, нели оти тама сите се клабери и трансери, ного моќна беше атмосферата. Кога е дело од траката на кој шо треба да се денсе, сите смирени, почнува cooldown гледаш почнуват раци да дигат. :pos:

Само тка, нека менат музиката накај транс и техно, enough with the fucking house already. Без навреда до сите клабери. :smir:

Оште Мафката да се упраа как шо беше. Од мафката сам толко разочаран шо неможе да биде.

Слушам едно време Елвир Мекич, после нешто српско, па ајде некоо транс (не за друго, акоо позната само) и нешто од Тоошто и тава е.

Шо биде бе, там имаше јаки журки, ехее бели ноќи (сензејшн) и сл. Как и даа запеза е.

Оште Мафката да се упраа как шо беше. Од мафката сам толко разочаран шо неможе да биде.

Слушам едно време Елвир Мекич, после нешто српско, па ајде некоо транс (не за друго, акоо позната само) и нешто од Тоошто и тава е.

Шо биде бе, там имаше јаки журки, ехее бели ноќи (сензејшн) и сл. Как и даа запеза е.

Има там оште DJ's Corner? Или исчезна тва? Знам оти едно време се промовираа дј-е тама, саа ништо ли нема?

Mafkata ili popoznat kak Vasa Posledna Sansa pusta sranje muzika? Od koga tva pocna tam da se slucuva,barem oni porano bea taka ponapredni so muzikata.Eh kak se menat vremiinta,za nekoj dek sigurno ke cuum oti SABAN pravil tehno zurka nesto kak LOVE PARADE ama tam ke se vikalo VILLAGE PARADE...

Ангел, нема по се изгледа, нема ни рекламиране, ни плакате, никакви најави. На времето имаше. Глупоо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom