Vetrence
...believe in yourself! :)
Јас бех одлично беше.Мна рики как што слушнах мислам не ме факајте за збор. НОго поздраве незнам ти шо подиуме хаха.. ама јака забава беше. А низ другите кафиче предтва рација имаше мислам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и јас сум кафански човек мразам електронска музика и кафиче
ти твојто дете дека го направи?? шо тип на музика слуша?:pos2:
Или фани 2 кукли под рака никој не ти пра проблеме.![]()
Проби.:wink:а од некој излог може ли да зеем? :pos2:
ццц абе така сее мајни ги... народно и турбо фолк се закон![]()
Piti ja majka ti,ona ke ti kaze...:pos2:
![]()
се тее исто важно не е електронскаТурбо фолк не слушам јас .... само нашо македонско![]()
еми никој на сила не те тера да учешEheeeee nekoj ubavo si e pominal u select :SSSS jas sekojpat ispustam takvi raboti ...ama koj ima za ucenje ke sede i ke si uce koj si e mlad ke si sete))))
Eheeeee nekoj ubavo si e pominal u select :SSSS jas sekojpat ispustam takvi raboti ...ama koj ima za ucenje ke sede i ke si uce koj si e mlad ke si sete))))
Оште Мафката да се упраа как шо беше. Од мафката сам толко разочаран шо неможе да биде.
Слушам едно време Елвир Мекич, после нешто српско, па ајде некоо транс (не за друго, акоо позната само) и нешто од Тоошто и тава е.
Шо биде бе, там имаше јаки журки, ехее бели ноќи (сензејшн) и сл. Как и даа запеза е.