Струмица

Јас па баш на такви денови: карневали, Нова година, ич не сакам да сум у Select, ненормална гужва и само ќе се нервираш ако немаш маса и ќе те бутат од сите страни, па ќе ти треба пола саат за да излезаш навонка. Абе ооооди беее....

Јас па баш на такви денови: карневали, Нова година, ич не сакам да сум у Select, ненормална гужва и само ќе се нервираш ако немаш маса и ќе те бутат од сите страни, па ќе ти треба пола саат за да излезаш навонка. Абе ооооди беее....

Само маса да фатаме. За место дали ќе има на неа не е толку голем проблем. Ќе почнаме да скокаме и народо ќе си се тргне малко понастрана. :)

Уште ли баровите ги упрајувате, дај кажејте декој трач, кој се женил кој се разведел :pos:

Нема никој да каже шо има ново у градо, и кој се даделе дума:smir:

У Платинум как стоот со коктелите? Праат ли нешто как Sex On The Beach, Tequila Sunrise, Kamikaze или Blue Lagoon?

Sicko pravat osven 6otove:))) kako Heroin ili B52 mmm so ogince ko ke zapalas ludnici e:))

А как се движат цените? 150-200, слично как Селект, или поскапичко? (да знам колку пари да земам вечер)

Аман бе деца и на тешки дроги ли фанаате.

:pos:

Viktorce aj ko ke prosetas malce poveke niz dr kafici pobaraj da ti dadat meni so shotovi i ke vidis so pisuva tamu, dali nie sme na teski drogi ili ti ne si upatan nogu arno.:back:ja ti i edna celuvkicka

A cenite na shakerite ne li se kaceni be....oste li se 150 denara i 200???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom