AtoM-AnT
Dexter
Само името му вреде.
Галаксија арна беше, ама мина и роко. =D
Епа саа,се си има рок така и ЗАИР е пред поминуване на роко ама мош па газдата на куќата ќе отворе,ќар му се кажува на него...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само името му вреде.
Галаксија арна беше, ама мина и роко. =D
A select koga pocnuvat da go renovirat??
Треба комплетна генералка. Од пред 5-6 години од коо го отвории исто е, а музиката беше ного подобра пред толко време. Сега треба и тај проблем да се среде, оти срамота е Селект да стане бетер од Платинум. Платинум се знаа оти е кафана, барем Селект да си го поврате името, а не да гледам секакви "човеци" тама.Тва е нешто ново?
Видее нема народ и ај саа ќе реновираме?
Треба да си реновират музиката малце а не да пуштат КО КУЧЕТО МОЕ :pos2::pos2::pos2:
Треба комплетна генералка. Од пред 5-6 години од коо го отвории исто е, а музиката беше ного подобра пред толко време. Сега треба и тај проблем да се среде, оти срамота е Селект да стане бетер од Платинум. Платинум се знаа оти е кафана, барем Селект да си го поврате името, а не да гледам секакви "човеци" тама.
Шо да не потценувам бе?! Оти е точно ли.. Прост народ има и за извоз.Ne potcenuvaj narod...osven malite deca so treba da gi snema od tam za dr nemam protiv
Шо да не потценувам бе?! Оти е точно ли.. Прост народ има и за извоз.
Епа јас не се замарам со тва дали некој шо го потценувам ме потценува...Pa mozebi koga nekoe drustvo zboruva misli deka ti si prost( ne go rekov jas toa) i togas so? Epten si subjektiven
Епа јас не се замарам со тва дали некој шо го потценувам ме потценува...:helou:
Абе смених местото јас, и градо смених, фала Богу, оти тука дек и да одеш згрешил си местото.:smir:Samo ti kazuvam deka sekoj ima pravo da izleva dek saka a na tebe ak ne ti se arese narodo pa smeni mestoto na izlevanje i resen ti e problemo...Ja ti PLATINUM tam se preseli ednovremenskata "elita" ili u 19kata kaj malenkite deca.Izborot e tvoj..napravi go kako i ostanatite so go napraile