Струмица

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:у понеделник прааме поправен тест:pos::pos::pos: вии со направиите?:pos::pos:

цел учебник:pos::pos::pos::pos::pos::pos:и доста офтопици:nenene:

Тимче а јас коо ке дојдам у гим.( тава тее другата год.) ти ке ми предаваш лии??
А Профф.:pipi:

незнам ке видаме шо как :pos::pos::pos::pos:
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Шо бе гледам го дедо Иљо од гимназијата на Спортските Оскари на Канал5?! Гимназијата некоо награда да не се добијале не го фатих цел... :)

Шо бе гледам го дедо Иљо од гимназијата на Спортските Оскари на Канал5?! Гимназијата некоо награда да не се добијале не го фатих цел... :)

Па тва го спомна некој понагоре, ама од простите маабете на тим4е и екипа неможе човек салам маабет да напраа.
Честито за гимназијата, баш фино за дедо Иљо, како и за гимназијата, а богами и за Струмица :)

3-4 страници ниш неможам да прочитам од флудиране.
Шо награда земала гимназиита и на коо подрачје? :smir:

Добро е шо нема натпревар на глупи работи,Тимчето ке нема конкуренција а и ке биде единствен натпреварувач! :vozbud:

Добро е шо нема натпревар на глупи работи,Тимчето ке нема конкуренција а и ке биде единствен натпреварувач! :vozbud:
:nenene:
Денес е тешко да бидеш глуп, преголема е конкурецијата.:)

Јоцо остај ги бе, гимназијата се на мкмски работе. Как може тии клапатаре со наште легенди да се рамнат џочето ретардиранјо, и Коољто ако го знаате шо заврши вии свесни ли сте.

А да не ги викнам и чинката и чилимано.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

А Иљо шо го ебаш, комшии мее преко една куќа сме да го еем клапатаро, беелта глава, едвај оде па спортист бил.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Нек се ујдисат со Киро калапоцо да одат низ парко со рацете одзад и веснико, а не да ми излева низ канале 5 и да ми изиграва некој стручнак за одбојка.

Ааабе ќути...Јас загазих, на школо ка одам мора да вртам пола километар шо се вика за да не се напраам лом. Па и тај дождо ептен га искомплицира работта.
Дождо или канализацијата?
Мешано...:pos2::pipi:Гадно е у секој случај:pipi:
ул. Маршал Тито е стаарта чаршии...
бул. Маршал Тито е накај поштата, од гимназијата до поштата...после тава накај каубојското иде Балканска...
Дека таа кал?
Ул Маршал Тито почнува од старата чаршии па се на право накај куклиш, завршува негде до огражден.
Калта се наваге после шкоолто Никола Карев - (каубојското).
ул. Неретва ак не се лажам...
А знаате ли га најд'лгата улица у Струмица Љуба Брашнарска, а?:pos2:
Неретва е таа улица шо одаме накај Ловен дом. и Св. Илија
Јас га знам. Се наваге кај стадионо!

Ул Маршал Тито почнува од старата чаршии па се на право накај куклиш, завршува негде до огражден.
Калта се наваге после шкоолто Никола Карев - (каубојското).

Неретва е таа улица шо одаме накај Ловен дом. и Св. Илија
Јас га знам. Се наваге кај стадионо!

ул. Маршал Тито завршува на дистрибуцијата, т.е. старио кружен ток, а надоле е Балканска...стаарта памучна, каубојското, Огражден...Балканска почнува од поштата па натам...
Љуба Брашнарска е „најд'лга“ улица и у строг центар е...од Стопанска Банка до Корзо сендвичаарта...
Корзото па до стадионо е Благој Мучето.

ул. Маршал Тито завршува на дистрибуцијата, т.е. старио кружен ток, а надоле е Балканска...стаарта памучна, каубојското, Огражден...Балканска почнува од поштата па натам...
Љуба Брашнарска е „најд'лга“ улица и у строг центар е...од Стопанска Банка до Корзо сендвичаарта...
Корзото па до стадионо е Благој Мучето.
Ај на опклада :) Тии шо се новите згради после никола карев шкоолто и тии се на М.Тито 100% сигурен, а балканска завршува до кружнио тек

Ај на опклада :) Тии шо се новите згради после никола карев шкоолто и тии се на М.Тито 100% сигурен, а балканска завршува до кружнио тек
Арно викаш...
Балканска завршува на кружнио ток, Маршал Тито е до крајо на градо...

Арно шо нема некоо таква улица...

1058d1181919842-ulica-zrtve-turbo-folka.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom