GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
у понеделник прааме поправен тест
вии со направиите?
![]()
цел учебники доста офтопици:nenene:
Тимче а јас коо ке дојдам у гим.( тава тее другата год.) ти ке ми предаваш лии??
А Профф.![]()
незнам ке видаме шо как![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
у понеделник прааме поправен тест
вии со направиите?
![]()
цел учебники доста офтопици:nenene:
Тимче а јас коо ке дојдам у гим.( тава тее другата год.) ти ке ми предаваш лии??
А Профф.![]()
незнам ке видаме шо как![]()

Шо бе гледам го дедо Иљо од гимназијата на Спортските Оскари на Канал5?! Гимназијата некоо награда да не се добијале не го фатих цел...![]()

:nenene:Добро е шо нема натпревар на глупи работи,Тимчето ке нема конкуренција а и ке биде единствен натпреварувач!![]()

Ааабе ќути...Јас загазих, на школо ка одам мора да вртам пола километар шо се вика за да не се напраам лом. Па и тај дождо ептен га искомплицира работта.
Дождо или канализацијата?
Мешано...:pos2:Гадно е у секој случај
![]()
Ул Маршал Тито почнува од старата чаршии па се на право накај куклиш, завршува негде до огражден.ул. Маршал Тито е стаарта чаршии...
бул. Маршал Тито е накај поштата, од гимназијата до поштата...после тава накај каубојското иде Балканска...
Дека таа кал?
Неретва е таа улица шо одаме накај Ловен дом. и Св. Илијаул. Неретва ак не се лажам...
А знаате ли га најд'лгата улица у Струмица Љуба Брашнарска, а?:pos2:
Ул Маршал Тито почнува од старата чаршии па се на право накај куклиш, завршува негде до огражден.
Калта се наваге после шкоолто Никола Карев - (каубојското).
Неретва е таа улица шо одаме накај Ловен дом. и Св. Илија
Јас га знам. Се наваге кај стадионо!
Ај на опкладаул. Маршал Тито завршува на дистрибуцијата, т.е. старио кружен ток, а надоле е Балканска...стаарта памучна, каубојското, Огражден...Балканска почнува од поштата па натам...
Љуба Брашнарска е „најд'лга“ улица и у строг центар е...од Стопанска Банка до Корзо сендвичаарта...
Корзото па до стадионо е Благој Мучето.
Тии шо се новите згради после никола карев шкоолто и тии се на М.Тито 100% сигурен, а балканска завршува до кружнио текАрно викаш...Ај на опкладаТии шо се новите згради после никола карев шкоолто и тии се на М.Тито 100% сигурен, а балканска завршува до кружнио тек
Затава па нии ја имаме Жртви на ФашизмотАрно шо нема некоо таква улица...
![]()