лол аа да и имало и жвака залепано лол:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ќе има ли снег таа година у Струмица ? как шо е тргнала работата, декември тешко...
Ја видео..саа има и коментар од телевизја Вис е ама убаво се гледе..Ај ставејте слики да видаме и центаро како е украсен.
Е тва да да - посебно тии уличките под ѓупската маала( кај младинска и подоле)Абе арно центаро сичко фино лепо и сиилички и миилички и саатове. Шо да кажат другите човеци шо не живеат у центаро? Тротоаро им е ископан 2 години, коо врне дожд после 5 дена водата стоо на пато. И + тва нема улично осветлување пред 9 саато, а саа се стемнува у 5. Не дека имам нешто против Зоранчо ама нека мисле на сите не само на центаро.:helou:
Абе арно центаро сичко фино лепо и сиилички и миилички и саатове. Шо да кажат другите човеци шо не живеат у центаро? Тротоаро им е ископан 2 години, коо врне дожд после 5 дена водата стоо на пато. И + тва нема улично осветлување пред 9 саато, а саа се стемнува у 5. Не дека имам нешто против Зоранчо ама нека мисле на сите не само на центаро.:helou:
Аа добар избор ама јас гласам за таа у Мис Сиксти. Има па така јака,спроти инпут,само не ми текнува бутико ка се викаше, има розови декорации нешто.Ај да избереме најјака бутаџика у Струмица
Јас гласам за тетовчанката од УНО:baeh:
Ај да избереме најјака бутаџика у Струмица
Јас гласам за тетовчанката од УНО:baeh: