Струмица

Уно, одма на почетоко на стаарта чаршија, кај таа трафиката спроти Астра.

Преги на центаро го видех фамознио пајак,наместо да дига коли он дреме а у него седнал Зоки Шиптаро со едно друго типче и се сокапаа од маабет правене а кој дек му текне там се паркира :vozbud:.Иначе тај камион не е оригинал,такви се користат у Германија за коо се дефект,има една фирма се вика ADAC ама кај нас ус тај камион можат и да орат :pos2::pos2:

Јас би гласал за таа една плавуша (мислам оти говораше скопски) шо работеше во мимоза. Саа негде у некој друг бутик работе на старата чаршии

A најдобар продавач нели бираме, да не се наљутат женските шо флеват на форумо : )

Бреееј како РАТКА шо работе у кладилницата Барса нема друга. Уплаќе на кучиинта ама ти се пуче, ти говоре лигаво егидиии ку*ва прва класа.

На мене преги ми вика "Цуци доколтето полно ли ми изгледа". :pos2::pos2::pos2::pos2: И културно говоре. :pos2::pos2:

Бреееј како РАТКА шо работе у кладилницата Барса нема друга. Уплаќе на кучиинта ама ти се пуче, ти говоре лигаво егидиии ку*ва прва класа.

На мене преги ми вика "Цуци доколтето полно ли ми изгледа". :pos2::pos2::pos2::pos2: И културно говоре. :pos2::pos2:
Ејјј, не га бех забележил таа оти кажи речи и не одаах у Барса... мале ко га видех прв апт типката е... :vozbud:. Треба да почнам да уплаќам на кучиинта до саа не уплаќаах:)

На прво место таа катто а на второ таа тетовчанката. :):)

иначе гледам фонтанта испразнана елка стават.. арно арноо градо заличува оште повеке.

Утре ке пее у културнио дом парни валјак ке оде некој ?:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom