Струмица

Абе ќе има ли снег таа година у Струмица ? как шо е тргнала работата, декември тешко...

Ај ставејте слики да видаме и центаро како е украсен.

Абе арно центаро сичко фино лепо и сиилички и миилички и саатове. Шо да кажат другите човеци шо не живеат у центаро? Тротоаро им е ископан 2 години, коо врне дожд после 5 дена водата стоо на пато. И + тва нема улично осветлување пред 9 саато, а саа се стемнува у 5. Не дека имам нешто против Зоранчо ама нека мисле на сите не само на центаро. :toe: :helou:

Абе арно центаро сичко фино лепо и сиилички и миилички и саатове. Шо да кажат другите човеци шо не живеат у центаро? Тротоаро им е ископан 2 години, коо врне дожд после 5 дена водата стоо на пато. И + тва нема улично осветлување пред 9 саато, а саа се стемнува у 5. Не дека имам нешто против Зоранчо ама нека мисле на сите не само на центаро. :toe: :helou:
Е тва да да - посебно тии уличките под ѓупската маала( кај младинска и подоле):toe: никако да ги направат тии улици:pipi:

И тва сииличките се се сиини и бели. Оти не стаат на пример ПОРТОКАЛОВИ !

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Елајте кај мене ак ви треба вода,как шоо п’лна улицта ке држе влага до летто...Улично осветление нема,как рударе сме,носеме шлемови уз сиајлички на главта...

Ај да избереме најјака бутаџика у Струмица:vozbud::vozbud::vozbud:

Јас гласам за тетовчанката од УНО:baeh:

Аа добар избор ама јас гласам за таа у Мис Сиксти. Има па така јака,спроти инпут,само не ми текнува бутико ка се викаше, има розови декорации нешто.:vozbud:

Добро гласане ама не ги знам јас момите шо работат по бутиците и за тва ке бидам воздржан!

Таа у УНО ми е оставила добар впечаток така... добра п*чка е :)
А најного ме нервира таа шо работе у ДЕПИН!:nesvest: Не ти дава да разгледаш право одма она ти дава некој блузи тама да пробуваш и сите ти стоот убаво и мора да купеш некоо :), Еднч со другаро шетаме низ чаршијата и таа рака ни мае од бутико... исплашила се е да не купеме од некој друг :pos2:

мислш од Невадо:helou:и јас сум за нее...има облини..:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom