Струмица

Столе ти нешто се накај парко ..хммм... :vozbud: :vozbud::vozbud:

е да шо е најубав најубав е ама не го одржават доста а и младинта нашта генерација има некои шо го оштетуват...

Тва мора сите да го изгледате .....

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Шмајзер мајсторееееееееееееееееееее :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
За Суљо ни мабет да не прааме :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

саа го гледах хахаха закон се мешааааат как луди..струмички легенди :)

Буахахахахаха....Шмајзеро закон е бе...
Ја па една лека работа:

Ин ЈуЕсЕј Ви донт хев семафорс лике дис! буахахаха

саа го гледах хахаха закон се мешааааат как луди..струмички легенди :)

Струмица како шо има такви урбани легенди, јас незнам за друг град. Ако има некој град повеќе јас го сечам. Ного се да не ги набројувам, јас знам најмалце 50 легенди а којзнаа уште колко неоткриени таленти има.:pos2:

Ви го претставувам Мајкл Џексон.

Буахахахахаха....Шмајзеро закон е бе...
Ја па една лека работа:

Ин ЈуЕсЕј Ви донт хев семафорс лике дис! буахахаха

У ЈуЕсЕј има паметен народ, знаа кога е зелено кога е црвено!
Тука, ако не ставаа такви семафори 20% од народо (најмалце) цел живот немаше да почекат 10секунди за да поминат на зелено (освен случајно да им се погоде) п.с. секоо чудо за 3 дена де, пак иста песна е саа
а и, не е некоо голема инвестиција барем тва, незнам шо не ви чине:)
на мене баш ми е интересен семафоро:helou:

Тука, ако не ставаа такви семафори 20% од народо (најмалце) цел живот немаше да почекат 10секунди за да поминат на зелено (освен случајно да им се погоде) п.с. секоо чудо за 3 дена де, пак иста песна е саа

I mene, semaforot koga i da go vidam me smee. Interesen mi e

Тва мора сите да го изгледате .....

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Шмајзер мајсторееееееееееееееееееее :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
За Суљо ни мабет да не прааме :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

од ѓупцте шо сакаш да очекуваш...

хахаххахаха смех е шмајзеро а Џексон нешо длга коса нешо нов имиџ :pos2::pos2::pos2::pos2:

Јас гуворам едно, а ти на друга страна фајќаш :)
Јас са заебаваах за англискио шо го говоре, (семафорс у англискио нема, има trafic light) а не за семафоорто.
И пред тии семафоре имаше семафоре, а имаше и ного постари шо стојаа понаѕад ут тии, па никој не ги барљаваше.
До народо е, т.е. (не)култура.

huhuhuhuhuhu ejvaaaaa iznasmejah se:pos2::pos2::pos2::pos2: Inace nekoj gore spomena za Astral Projection. Ima li oste karti??? I so sakas ti da ne pocne u 3h mi skoro site golemci se taka:)

Беше ли некој на трибината у културнио дом? Б.Ц. добар говор одржа, а има и добра смисла за хумор :)

Беше ли некој на трибината у културнио дом? Б.Ц. добар говор одржа, а има и добра смисла за хумор :)
Ne beh ama d'lgi godini ja gledam smislata za humor na BC,narodo se pocuva od smeh,Ruseto da go turat precedatel ke bide podobar :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom