Струмица

Од кога тај ноф кафич а ?
прв пат слушам иначе знам от има нешо тама на Глобал ама ка се викаше !(

епа тај е Момент на вторио спрат, ка влеваш од главниот влез одма над него, кај електромеханик. А отворен е од пред 2 недели, јас бех на отвараанто.

Џексон има нова флизура!!!!
(сигурно знаете за кој правам муабет едни од Струмичките легенди)
:pos2::pos2::pos2:
Да бе и јас сабајле го видех. Ко сее 'бзнал гола глава, сега на тежок мафијаш личе :pos: :pos:

Мајкл гола глава ли е??:pos: Едвај чекам да го видам ќе има смех :vozbud:

Да бе и јас сабајле го видех. Ко сее 'бзнал гола глава, сега на тежок мафијаш личе :pos: :pos:
Мајкл Скофилд беше некни тука и така :) Поздрави те ного :pos2:

Нема ниш ново колку шо знам јас, неем ич одано накај центаро на градо од четвртоко, и тии денове од шкоолто неш ми се мате...

Мајкл Џексон ака Скофилд?
Личи на мафијаш, Мајкл, Бзнан.... сликајте го ак можете, па да Еци ќе идентификува дали се точни моите претпиоставки!
Ако не грешам, имаме 1 000 000 $
(нека не ми замерат оние кои не го гледале Prison Break)
п.с. Последната картичка од Сцила е во Македонија:zver:

Личи на мафијаш, Мајкл, Бзнан.... сликајте го ак можете, па да Еци ќе идентификува дали се точни моите претпиоставки!

Владо ебате, не Мајкл Џексон :) еци е луда по него и затава и викам оти он е бил тука :)

Владо ебате, не Мајкл Џексон :) еци е луда по него и затава и викам оти он е бил тука :)
Не си ме разберал!
Според 2-3 поста шо ги цитирах у претходио пост, сакаах да кажам оти нашио познат Џексон почна да ми личе на Скофилд! И двајцата се Мајкл-ци:helou:
Можно е да го кријал идентитето тука, па ако сакате 1 000 000 долари, да го пријаваме?:pos2:
Само.... кој ќе и објасне на Еци оти не ни е за парите:helou:, потера си е потера:salut:

Не си ме разберал!
Според 2-3 поста шо ги цитирах у претходио пост, сакаах да кажам оти нашио познат Џексон почна да ми личе на Скофилд! И двајцата се Мајкл-ци:helou:
Можно е да го кријал идентитето тука, па ако сакате 1 000 000 долари, да го пријаваме?:pos2:
Само.... кој ќе и објасне на Еци оти не ни е за парите:helou:, потера си е потера:salut:
Пфф... не го даваме Мајкл за 1 000 000 малко е бе :pos:

ХАха, закопана е на Беласица.

Не си ме разберал!

Хаха:nesvest:, ме зафркавате ли?

На MTV (германското) имаше порано една емисија - KICK START, ако ти текнува.. а за жегата, опрости ми фратело, не те знам опрости, жега да не ме јаде, стварно :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom