Струмица

Ахам океј. А да не знае некој тва curacao как се преведува?

Нешто...
top_don_envy.jpg
Синиот дел од пијалокот е "куракаото" ама как се вика на македонски...

Па вглавно имињата не се преведуват у повекето случаи.. кажи как е напишано ако има ке те сфатат.. или земи си и сликичка со тебе. :kesa:

Тешко од правене камикази дома. 750 денари за Archers само. Друго не ни питах. Викам, ај ке дојдам утре. Ак зберам до утре 500 денари мош ке одам. :)

Мош не е местото тука да питам :), ама ај пак ќе си питам јас оти никој незнаа точно. Денеска у гимназијата 4та година у колку саато им е родителската?

Мош не е местото тука да питам :), ама ај пак ќе си питам јас оти никој незнаа точно. Денеска у гимназијата 4та година у колку саато им е родителската?
Јас сум 2ра година а иста сменa сме со 4та... така да би требал да е у 5:30 и вашта нашта е у толко:).

Струмичанеее...Шо прааме саа, ќе се оде ли на Бјело Дугме? 400 денара картата, ако има народче да се пријаве, јас секак одам :)

јас незнам дали ке одам, ке видам ке ви кажам до утре најкасно

Сега, тава не е Бијело Дугме, туку само трујца шо сакат да лапнат некоо пара и уништуват го и тава шо остана од Дугме.
Значи...нема шанса да одам.

Струмичанеее...Шо прааме саа, ќе се оде ли на Бјело Дугме? 400 денара картата, ако има народче да се пријаве, јас секак одам :)
Добра цена има картата... как шо кажа Alien пари да ми дават не одам :). :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom