Струмица

Najludio sofer....ka odiime za Skopje na utakmicata kosarka, me pomoca od smeh...Cista Legenda:pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Абе оооди бе лудница е. Пцуу по полицајци, дере се смех е. Некни го застанала полиција и му пишала казна и он им кажал ај пишејте казната јас да одам да се измочам за тва време, и до них си го извадил и на гумата се измочал на комбето. :pos2::pos2::pos2:

Как флевале у салата му кажале цигаарто да фрле, и он кажал вии луди ли сте бе енос ги купих. :pos2::pos2::pos2:

Лудница е нема шо.

Ништо, не одам јас...Друштвото шо планирааме заедно да одаме, не оде, така да здрааве следна собиранка :)

Друг пат ке се оде. Не се зберааме саламски.

Eј струмичани. Утре и другиден кој е слободен у 7 саато и му се гледе одбојка нека дојде у спортската сала Парк. Ке има интересни натпревари:helou:.

Najludio sofer....ka odiime za Skopje na utakmicata kosarka, me pomoca od smeh...Cista Legenda:pos2:
само забрави ги пупите од кај штип да ги зема:)
btw наточииите ли ги :pos2:
Тазз, 3 пати сум одил со него и кардисал сум се! Продолжи ми живото тај човек:jaj:

Машки - клубови, двата струмички клуба се спојаа у еден, и утре ке настапат. Со албанците утре, а со турците у недела:smir:

Има и кошаркаки и одбојкарки, мош и пингпонгарки и планинарки

Да не знае некој дека у Струмица печатат мајци ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom