ninanajna
Ice Girl
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 209
- Поени од реакции
- 12
јас га гледах иако сам женско јакичка е мора да признаам:pos2:малце е пнка ама стегнана е нема шо:baeh:E nikoj li ne zjapa u Elencheto,samo pesni li slushaate?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас га гледах иако сам женско јакичка е мора да признаам:pos2:малце е пнка ама стегнана е нема шо:baeh:E nikoj li ne zjapa u Elencheto,samo pesni li slushaate?![]()
Егидии, кажејте само у Еленчето гледавме а не песни слушавте ... :pos2:E nikoj li ne zjapa u Elencheto,samo pesni li slushaate?![]()
pa duri i na profilo na hi5 ima napisano komentar pod edna nejzina slika u stilo demek " ostavajte kolko sakate komentare ama tose e eden i edinstven"...neznam kakva vrska ima tose so nejnio profil na hi5:raz:
јас га гледах иако сам женско јакичка е мора да признаам:pos2:малце е пнка ама стегнана е нема шо:baeh:
Не прај смешки, со какво комбе, кој толко ќе оде? Не е само да се каже "одам" и после да зафркнеш работа, значи ако некој има да се понуде со кола, да одаме со него и после тава да се вратаме, ок, ако не, живи и здрави бидејте.