Струмица

Ај ако некој има биологија за реформирана гимназиска струка за четврта година нека ми пише, сакам да го купам учебнико.

Потсети ме за да се насмеем.

Ако има некој таков учебник, нека ми пише, а не да сере бисере како @dr1@n0 :tapp:

Селект, недела.

^ Абе тава една шема.. дупло помалце маси и пазар имат уд селект.. тама така е гужвата.. шетат се само.. уреелто сус кумбиинта ке се истоварат.. појака шема здрааве

nemash problem :) Select se rp'lto u platinum se nash narod..a za pazar ic ne me bole, oti u Platinum atmosferata e nogo podobra..

Еј ако сака некој книги за 3 година природно математичко б нека каже. :smir:

Ај ако некој има биологија за реформирана гимназиска струка за четврта година нека ми пише, сакам да го купам учебнико.

Jaс имам. Ама малце ми е искинан!

Ка сме кај Селект сношти беше ного јАкко, нешто жива свирка!
Знаа ли некој кој бее тии шо пејаа? :)

Незнам кој беа.

Ама минатите 2 недели Селект ка га изгуби битката со Платинум:nesvest::kesa:
Платинум га носат Каролина, Селект - Кристина Арнаудова, и дек беше народо? Платинум го носат Владо Јаневски, Селект - Ристо Самарџиев:tapp: Се праа маабет дури дека и Ристо ојдел на Владо:pos2::toe::pos2:
Ама утревечер треба да се у Селект на Еленчето, ного е добра:smir::vozbud:

Зашо не стига тва шо пишам

Едит- Стига само покасно . Сори

Незнам кој беа.

Ама минатите 2 недели Селект ка га изгуби битката со Платинум:nesvest::kesa:
Платинум га носат Каролина, Селект - Кристина Арнаудова, и дек беше народо? Платинум го носат Владо Јаневски, Селект - Ристо Самарџиев:tapp: Се праа маабет дури дека и Ристо ојдел на Владо:pos2::toe::pos2:
Ама утревечер треба да се у Селект на Еленчето, ного е добра:smir::vozbud:

A сигурно ќе се оде...има страшно добри атрибути еленчето:wink:Мислам оти ќе има ноард у недела...:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom