SV-Strange
Sorcerer Supreme
Ај ако некој има биологија за реформирана гимназиска струка за четврта година нека ми пише, сакам да го купам учебнико.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немам,а и да имам од дека...Ај ако некој има биологија за реформирана гимназиска струка за четврта година нека ми пише, сакам да го купам учебнико.
Селект, недела.
^ Абе тава една шема.. дупло помалце маси и пазар имат уд селект.. тама така е гужвата.. шетат се само.. уреелто сус кумбиинта ке се истоварат.. појака шема здрааве
Atmosfera nema samo na Mars a ti mozhesh da si ja napraash interesna i na kooperacijataMetono1[mkd];1656589 напиша:nemash problemSelect se rp'lto u platinum se nash narod..a za pazar ic ne me bole, oti u Platinum atmosferata e nogo podobra..
Ај ако некој има биологија за реформирана гимназиска струка за четврта година нека ми пише, сакам да го купам учебнико.
Незнам кој беа.
Ама минатите 2 недели Селект ка га изгуби битката со Платинум:nesvest::kesa:
Платинум га носат Каролина, Селект - Кристина Арнаудова, и дек беше народо? Платинум го носат Владо Јаневски, Селект - Ристо СамарџиевСе праа маабет дури дека и Ристо ојдел на Владо:pos2:
:pos2:
Ама утревечер треба да се у Селект на Еленчето, ного е добра:smir:![]()