Струмица

Mиднајт е запеза, еднач флезех тава лето там.. и шо да кажам, од ного жега сите как лампионе светаа.
За селект и платинум.. па факајки од четврток па до утре се сум низ тама.. (как и секој викенд) не оти тии пејаче шо ги носат се нешто арно.. ама се збира народ.
Дома или низ улиците глупоо.. така да само они остануват посалам.. у четвртоко у гламур на жива музика поарно да не беше?

@ Oblivion

Тука си у право.. нема ги јаките песни до 3 и повеке шо ги пуштаа, ама друго време беше тава.. народо до 5 и повеке седаше.. саа у 3 веке селект е празен на пола.

@ Kiksuperman

На тај Андреев.. кога и да сум у селект.. мора и јас да посветам неколко моменти и да се питам истто питање как и ти..:pos2:
Иначе дај аплоадири некоо твоо трака да слушнаме :smir:
И јас влезех еднч и никој пат повеќе!! Ко видех шо фаци се унатре.. и ко станах жива вода за 10 секунди и пари да ми дават не влевам унатре!:) А у селект е супер.

Немам ного готови траки, работам на неколку и не се целосни, треба мастеринг и такви работи, ама не ги аплоадирам оти ќе ги испраќам кога-тогај на лабели, па се надевам оти ќе ги потпишам. Саа у октомври ми излева првата трака и ќе ти дадам линк од beatport, audiojelly и сл. и тама ќе слушнеш... :) sry

океј да почекаме до тугај, и со среќа! :smir:

Jа тва слушнах цела вечер (нешто салам, мерак да ти напраа): The Night Train (house), Toca's Miracle (house), Serenade (фајнали транс да пуштат, ама најжално е шо ного од "дј-то" не ни ги знаат стиловите на денс (тва доаге од личен мабет со некои дј))... ништо друго, у пм веке со тие дј. (техно они пуштале само, не им давале газдите друго, какво техно бе викам 1 трака немаш техно, е**ти глупердите)

У последно време, стварно најтлајфо е ного доле у струмица. Саа најарно збери си другарчина и прај си смех.

Ај доста, олекнах си нервозата. :pos2:

А коо беше таа траката пред The Night Train, секаваш ли се Киксупермен (ак си бил там).

Ма у четврток на владо со беше тава у платинум...ем нарот тинче музика ццка ем ного јака журка пред ама и после владо

Незнам зашо не донесат некој добар диџеј да има добра журка, не викам Тиесто да го донесат ама некој посаглам преку таквото ми е секоо недела Дуле и Коки и Врчак и незнам кој. Се убаво нека пеет и они ама стварно досадии веке единствена промена у крајните 3 год. беше Владо Јаневски шо дојде.

абе шо толко сте ја затупиле за музиката, точно е тава шо го викат DJ-ето, пуштат музика по наредба на газдите, а у исто време толко се разбире и нашио народ од таа музика, јас чера бех накратко у селект и осетих атмосферата. на EDM музика сите стоот, некој ќе се помаа малко , ќе дигне рацете коо ќе падне таа пејната и после чекат тии глупите песни џинг блинг лоу лоу лоу лоу од флорида и сите се откачуват. платинум им дава силна конкуренција моментално на селект и ептен се јадат, ако сте забележиле паралелно секој четврток и недела носат некои изведуваче. јес да дуле и коки и мекич и компанија се за нигде за некои как нас, ама има народ шо е по них и тава е, неможаш да сменаш слушател. ми тии па по селата шо да кажат... на них преку таквото им е од пинк турбо фолк кралица и слично.
btw Oblivion кој си ти , дека учаш(е), гледам деламе мислења у поглед со музиката, продуцент ли си?. Киксу знам го веќе.
P.S. Некој ак има информација за Joop - 3008 (High Contrast Recordings) нешто, или се има докопано до некој leak, да пише нешто , и по ПП може информации. тенкјуверимач

недела вечер у селект се елвир,јован и next time близнаците а у платинум се роберт билбилов,врчак,џиа и андреј од днк мислам.
У платинум мислам оти ке биде појако на врчак и компанија
jas mislam oti kee tapa i tam i tam :smir:

абе шо толко сте ја затупиле за музиката, точно е тава шо го викат DJ-ето, пуштат музика по наредба на газдите, а у исто време толко се разбире и нашио народ од таа музика, јас чера бех накратко у селект и осетих атмосферата. на EDM музика сите стоот, некој ќе се помаа малко , ќе дигне рацете коо ќе падне таа пејната и после чекат тии глупите песни џинг блинг лоу лоу лоу лоу од флорида и сите се откачуват. платинум им дава силна конкуренција моментално на селект и ептен се јадат, ако сте забележиле паралелно секој четврток и недела носат некои изведуваче. јес да дуле и коки и мекич и компанија се за нигде за некои как нас, ама има народ шо е по них и тава е, неможаш да сменаш слушател. ми тии па по селата шо да кажат... на них преку таквото им е од пинк турбо фолк кралица и слично.
btw Oblivion кој си ти , дека учаш(е), гледам деламе мислења у поглед со музиката, продуцент ли си?. Киксу знам го веќе.
P.S. Некој ак има информација за Joop - 3008 (High Contrast Recordings) нешто, или се има докопано до некој leak, да пише нешто , и по ПП може информации. тенкјуверимач
Јас га имам таа од Joop ама сет рип е... Искрено не ми го праа мерако, тии копиите од W&W повеќе ми се аресат...
Иначе слушни га таа песна гарант ќе те аресе га пуштија некни Above & Beyond на TATW. umek_and_beltek-army_of_two__original_mix

Од тии Мекичи, Јованци енд компани преку глава мее дојдено... ка ќе чуум на Мекичо тај забеганио глас лошо ми станува. ЈБГ уште еден месец сам тука после здрааве.

@СтрумичанецО: нели ќе ми се јаваше бе лепи? Дек те снема :toe:

А на вас со среќа да ви тргне музичката кариера и обавезно да постирате траките тука ка ќе излезат :)

@СтрумичанецО: нели ќе ми се јаваше бе лепи? Дек те снема :toe:

батенце чера испраќааме думата за италија, а некни се видееме у вкус, ти кажах ќе одаме на пиво тии денове. ај могуче е и вечер нешто да има, ќе ти се јавам на моб. поз кис4е

Јас га имам таа од Joop ама сет рип е... Искрено не ми го праа мерако, тии копиите од W&W повеќе ми се аресат...
Иначе слушни га таа песна гарант ќе те аресе га пуштија некни Above & Beyond на TATW. umek_and_beltek-army_of_two__original_mix

да да.. фина песна, у пакет е со Jay Lumen remix, ама од умек нема да излезе нешто подобро од стара техно школа , Umek - Lanicor , евергрин, агресивен стил, ацид звуци и слично. Од последните 2-3 години од него, Faithful Nights ми го права ќејфо , и Ricochet Effect исто..
иначе за W&W , незнам как може толко бледа копија да направат на The Future ( Mustang ) , и таа другата песна шо им е Eruption , чиста копија на Cor Fijneman - Monologue , сиугурно ти е слушнана. се си мислаах тужене и судски процеси ќе паднат, ама изгледа не се наљутил MR.JOOP :] . или можно е да е колаборација или одреден процент од продажбата да зима он... ипак Јооp е далеко над W&W. (Prominent , Sonsuz , Lyra (Joop Remix) , Ocean Drive Boulevard (Joop Remix) , The Future ) ..

Ќе доот за пола саат-саат плејбек демек пеет и толку ке е

да да.. фина песна, у пакет е со Jay Lumen remix, ама од умек нема да излезе нешто подобро од стара техно школа , Umek - Lanicor , евергрин, агресивен стил, ацид звуци и слично. Од последните 2-3 години од него, Faithful Nights ми го права ќејфо , и Ricochet Effect исто..
иначе за W&W , незнам как може толко бледа копија да направат на The Future ( Mustang ) , и таа другата песна шо им е Eruption , чиста копија на Cor Fijneman - Monologue , сиугурно ти е слушнана. се си мислаах тужене и судски процеси ќе паднат, ама изгледа не се наљутил MR.JOOP :] . или можно е да е колаборација или одреден процент од продажбата да зима он... ипак Јооp е далеко над W&W. (Prominent , Sonsuz , Lyra (Joop Remix) , Ocean Drive Boulevard (Joop Remix) , The Future ) ..
Абе дечките одлучија (Willem van Hanegem и Wardt; Reward) да напраат collab и тва го смислија т.е. копираа.. стило на Joop. Но како и да е мислам најјака нивна трака т.е. ремикс е таа m6-fade_2_black__w_and_w_remix.
Нон стоп га слушам.

BTW ој тука http://forum.ah.fm и пушти го радиото, денеска има сетови од продуценти/дји од Бенелукс (Белгија, Холандија, Луксембург)..

Afterhours.FM%20Benelux%20In%20The%20Mix%20004%2008-31-2008.png

Ништо од тај мегамиксо денеска, пред пола саат станах од кревет. Утре ке биде, после школото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom