Струмица

те знам те видех на сликата саа... абе саа го гасат пожаро кај баница тама шо е мислам се натама возат изгледа тај да не се прошире... навечер е ного јако да гледаш тај шо е кај куклиш.
Ја саа пред 5 мин еден помина над нашта зграда мош околу 15 метра беше повисоко. Да имаах усб ќе го сликаах ке го ставаах а шо убаво помина одоле го изгледах :vozbud:

Taва некоо модерно усб ќее, да сликаш со него. :wink:

Taва некоо модерно усб ќее, да сликаш со него. :wink:
Добро дее ее е*ати децата сакаах да кажам на моб да имаах усб.
Сите се прават паметни!!! - Тава го пишах во темата: Што ве нервира на форумот!

Не се нервири бате, и така жешкото ти/ни удри у главата... а за тава шо те нервире, Let3 ного убаво ти реплицира :)

Не се нервири бате, и така жешкото ти/ни удри у главата... а за тава шо те нервире, Let3 ного убаво ти реплицира :)
Let3 си е свој свет. Има некои посебни сонови, замисли, фантазии...
Важното интересен тип :smir:

Знаа ли некој дали некаде приватно се издават соби, и по која цена?

Ја гледам низ терасата смирен е баја пожаро. Белки скоро ке го изгасат:salut:

Имало оште пожар , оште не бил изгаснат , 5 дена го гаснат веќее тв е. ...

Ne e izgasen oste, se glede od kaj mene od tarasata ima nekoj si linii, tocki znaci oste gore i silno, neka se pomaga oti izgore cela belasica :vozbud:

Strumica e najdobar grad vo makedonija kako sto mislam a ne zboruvate nesto za global sto go otvojrija:)

Strumica e najdobar grad vo makedonija kako sto mislam a ne zboruvate nesto za global sto go otvojrija:)
да не згреши апчињата?
тва цела година веке ка се говоре он енос му текнува.. ој види шо си пијал сабајле да не се биле на бабати апчината

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom