Струмица

те знам те видех на сликата саа... абе саа го гасат пожаро кај баница тама шо е мислам се натама возат изгледа тај да не се прошире... навечер е ного јако да гледаш тај шо е кај куклиш.
Ја саа пред 5 мин еден помина над нашта зграда мош околу 15 метра беше повисоко. Да имаах усб ќе го сликаах ке го ставаах а шо убаво помина одоле го изгледах :vozbud:

Taва некоо модерно усб ќее, да сликаш со него. :wink:

Taва некоо модерно усб ќее, да сликаш со него. :wink:
Добро дее ее е*ати децата сакаах да кажам на моб да имаах усб.
Сите се прават паметни!!! - Тава го пишах во темата: Што ве нервира на форумот!

Не се нервири бате, и така жешкото ти/ни удри у главата... а за тава шо те нервире, Let3 ного убаво ти реплицира :)

Не се нервири бате, и така жешкото ти/ни удри у главата... а за тава шо те нервире, Let3 ного убаво ти реплицира :)
Let3 си е свој свет. Има некои посебни сонови, замисли, фантазии...
Важното интересен тип :smir:

Знаа ли некој дали некаде приватно се издават соби, и по која цена?

Ја гледам низ терасата смирен е баја пожаро. Белки скоро ке го изгасат:salut:

Имало оште пожар , оште не бил изгаснат , 5 дена го гаснат веќее тв е. ...

Ne e izgasen oste, se glede od kaj mene od tarasata ima nekoj si linii, tocki znaci oste gore i silno, neka se pomaga oti izgore cela belasica :vozbud:

Strumica e najdobar grad vo makedonija kako sto mislam a ne zboruvate nesto za global sto go otvojrija:)

Strumica e najdobar grad vo makedonija kako sto mislam a ne zboruvate nesto za global sto go otvojrija:)
да не згреши апчињата?
тва цела година веке ка се говоре он енос му текнува.. ој види шо си пијал сабајле да не се биле на бабати апчината

Back
На врв Bottom