Струмица

ај да напрааме фудбал или кошарка или ракомет да се собераме да се истрчаме

Е ајде де. Баскет ениwан?

За фудбал, I suck.

На мене ми одговаре утре ама па петок е мош некој ќе сака да излева.
На мене ми одговара утре и на Alien.. уште Еци останува.. и на нее ако и одговаре га прааме утре :)

На мене ми одговара утре и на Alien.. уште Еци останува.. и на нее ако и одговаре га прааме утре :)

Ајде диал. У колко саато само кажејте, да видам дали се вклупува у мојо тесен распоред:pos2:

Ајде диал. У колко саато само кажејте, да видам дали се вклупува у мојо тесен распоред:pos2:
Еми јас викам накај 8 да га напрааме на тебе кога ти одговара од кога до кога си слободна?:)

Може и јас? а прво за шо станува збор незнам не прочитах :pos2:

Може и јас? а прво за шо станува збор незнам не прочитах :pos2:
Хехе.. станува збор за билиард у АС се организираме ние форумџиите да се запознааме и да изиграме некоо партија ајде добродојдена си :).

Хехе.. станува збор за билиард у АС се организираме ние форумџиите да се запознааме и да изиграме некоо партија ајде добродојдена си :).
Как шо ми стое ништо нема да има од двојќи :uvo:
Инаку рулз ако сакаш ние може да одаме пак пријателска :vozbud:

Хахах...ти дек си видел да се собере народ и ракомет да ти играа...хахаха
Ракоомеетт хахахах!!!!!:pos: :pos: :pos: Замисли собираме се сите тука од форумо и ракомет играаме у аквариус :pos: :pos:

На вас оти не ве бива затава му се смеете на бор4ето :)

a be luge ova ne e strumica....ova e holivud, site poznati licnosti, Pance-Bajaga, Ceca cigankata c c c site poznati se vrtkaat u strumica:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom