Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На мене ми одговара утре и на Alien.. уште Еци останува.. и на нее ако и одговаре га прааме утреНа мене ми одговаре утре ама па петок е мош некој ќе сака да излева.
На мене ми одговара утре и на Alien.. уште Еци останува.. и на нее ако и одговаре га прааме утре![]()
Еми јас викам накај 8 да га напрааме на тебе кога ти одговара од кога до кога си слободна?Ајде диал. У колко саато само кажејте, да видам дали се вклупува у мојо тесен распоред:pos2:
Хехе.. станува збор за билиард у АС се организираме ние форумџиите да се запознааме и да изиграме некоо партија ајде добродојдена сиМоже и јас? а прво за шо станува збор незнам не прочитах :pos2:
ај да напрааме фудбал или кошарка или ракомет да се собераме да се истрчаме
Как шо ми стое ништо нема да има од двојќи :uvo:Хехе.. станува збор за билиард у АС се организираме ние форумџиите да се запознааме и да изиграме некоо партија ајде добродојдена си.
Ракоомеетт хахахах!!!!!Хахах...ти дек си видел да се собере народ и ракомет да ти играа...хахаха
На вас оти не ве бива затава му се смеете на бор4ето![]()
Јас сум видел, женските од основните и од средните школа на часот по физичкоА чек, ти видел ли си некој да игра ракомет ?![]()