Alien_sr
Ultimate Survivor!
- Член од
- 14 мај 2007
- Мислења
- 2.979
- Поени од реакции
- 143
Как сакате беЧим ти знааш само у двојки да играш тогај двојки ќе га напрааме.. ама јас и ти сме двојка?:wink:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Как сакате беЧим ти знааш само у двојки да играш тогај двојки ќе га напрааме.. ама јас и ти сме двојка?:wink:
Јас немам двојка така да ако играаме 2ки јас и ти против сррулз и еци :smir:Гледам за билјард се праа нешто мабет може ли и мене да ме прикључате не сум играјала од дамна ама сигурно не сум забравила.:smir:
Ок договорено ај ка ке одлучате за термин пишејте на мене ми одговаре кога и да било.Јас немам двојка така да ако играаме 2ки јас и ти против сррулз и еци :smir:![]()
Ајде се е договорено веќе и двојки имаме... вечер у 9:30 уАС ако сакате..? Ајде пишејте термин и дек ќе се чекамеЈас немам двојка така да ако играаме 2ки јас и ти против сррулз и еци :smir:![]()
Тешка работа... да беше до нас работта ќе одааме вечер ама женските знааш какви се 2 саата најмалце и треба да се спремат пред да излезат у градоЈас и денеска ќе можам. Најдобро денеска да одаме ако се собераме оти утре петок ова она кој по ресторанте кој по кафиче :smir: Бива ли за вечер?
Е да. Ак сакаш па денеска ако нема шо да праваш може јас и ти една пријателска хехе :helou:Па да се упознамо :smir:Тешка работа... да беше до нас работта ќе одааме вечер ама женските знааш какви се 2 саата најмалце и треба да се спремат пред да излезат у градо..а и не се онлајн и не сме договорени така да може да се договореме за утре уште сега
.
Утре ќе можеш ли?Не можам јас вечер. Ламбето ќе е у баро и мора да се спремам![]()
На мене ми одговаре утре ама па петок е мош некој ќе сака да излева.Утре ќе можеш ли?
Как сакатеНа мене ми одговаре утре ама па петок е мош некој ќе сака да излева.