Струмица

Гледам за билјард се праа нешто мабет може ли и мене да ме прикључате не сум играјала од дамна ама сигурно не сум забравила.:smir:

Гледам за билјард се праа нешто мабет може ли и мене да ме прикључате не сум играјала од дамна ама сигурно не сум забравила.:smir:
Јас немам двојка така да ако играаме 2ки јас и ти против сррулз и еци :smir::vozbud:

Јас немам двојка така да ако играаме 2ки јас и ти против сррулз и еци :smir::vozbud:
Ок договорено ај ка ке одлучате за термин пишејте на мене ми одговаре кога и да било.

Ајде се е договорено веќе и двојки имаме... вечер у 9:30 уАС ако сакате..? Ајде пишејте термин и дек ќе се чекаме :) на мене ми одговара кога и да е..
Едит:Не верувам да се договореме за денеска.. може да се договореме за утре барем... само да не останеме така на маабет:).

Јас и денеска ќе можам. Најдобро денеска да одаме ако се собераме оти утре петок ова она кој по ресторанте кој по кафиче :smir: Бива ли за вечер?

Јас и денеска ќе можам. Најдобро денеска да одаме ако се собераме оти утре петок ова она кој по ресторанте кој по кафиче :smir: Бива ли за вечер?
Тешка работа... да беше до нас работта ќе одааме вечер ама женските знааш какви се 2 саата најмалце и треба да се спремат пред да излезат у градо :)..а и не се онлајн и не сме договорени така да може да се договореме за утре уште сега :).

Тешка работа... да беше до нас работта ќе одааме вечер ама женските знааш какви се 2 саата најмалце и треба да се спремат пред да излезат у градо :)..а и не се онлајн и не сме договорени така да може да се договореме за утре уште сега :).
Е да. Ак сакаш па денеска ако нема шо да праваш може јас и ти една пријателска хехе :helou:Па да се упознамо :smir:

Не можам јас вечер. Ламбето ќе е у баро и мора да се спремам:)

eh jas sakam da dojdam ama dupka sum biljard.
i strumicanki treba da brkam

На мене ми одговаре утре ама па петок е мош некој ќе сака да излева.
Как сакате :) Кога ќе ви одговара. Вие кажеjте термин :)
Јас со срРулз се запознајах, изигравме неколку :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom