marcus
струмички модератор
- Член од
- 5 јули 2006
- Мислења
- 5.378
- Поени од реакции
- 131
Не се пуштат така лесно 20 канала...Не верувам дека баш денес ќе ги имаме...А Кабелнет изгледа немат оште пуштано тии 20 шо викаа...а ја го...1 август е денеска
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се пуштат така лесно 20 канала...Не верувам дека баш денес ќе ги имаме...А Кабелнет изгледа немат оште пуштано тии 20 шо викаа...а ја го...1 август е денеска
Не се пуштат така лесно 20 канала...Не верувам дека баш денес ќе ги имаме...
Немаме оште ниеден канал плус...саа пред малце проверувах.Не се пуштат така лесно 20 канала...Не верувам дека баш денес ќе ги имаме...
Абе се е реклама...само ќе изгубат многу од муштериите ако во скоро време не реагират..вклучувајќи ме и мене..Квалитетот на каналите(мислам на сигналот) на Телекабел далеку поквалитетен..Измерив интернет од 5.000 и нешто...наспроти нивниот од 600 и нешто...Немаме оште ниеден канал плус...саа пред малце проверувах.
Саа ќе се распитам шо и как е... ак се некој забегани, как и обично досега, поарно ќе е на телекабел...
Него Ристо кажи шо програми има на телекабел...
Во понеделник е 4-ти август...Ако рекле 1-ви тогаш треба да биде 1-ви...Како да им верува човек за било што друго...Дечки јавих се јас у Кабелнет, кажаа оти од понеделник ќе има нови 20 канали.
Ај ќе почекаме, иако не е как шо најавуваа!
Се надевам че оправдат времето и ќе има супер канали!?
Незнам, ама тука кај мене телекабел ли кој се, имат 100 канала , и тва ХајДефинишн.:helou:
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Омг, од кога поддржка во македонија за HD? Ако пише дека нудат, истиот сигнал им е и за SD и HD така да не добиваш HD.
Јас од пред 1 година сум незадоволен од них и знам многу други такви.Во понеделник е 4-ти август...Ако рекле 1-ви тогаш треба да биде 1-ви...Како да им верува човек за било што друго...
Јас од пред 1 година сум незадоволен од них и знам многу други такви.
Се јавувам да ми покачат брзината на интернето за кој плаќам 1500 ден за разлика од другите по 700 и ме убедува дека до крајот на денот ќе бил покачен, се јавувам пак после 2 дена и пак ништо. Ако не можат да си стојат на зборот нека вработат повеќе луѓе ако се сметат за сериозна фирма, оти на мене не ми личат на таква. Уште 1 месец сум во Струмица иначе да бев уште тука дефинитивно ќе се приклучаах на Телекабел, а од кабелнет се отпишувам дефинитивно.