Струмица

А Кабелнет изгледа немат оште пуштано тии 20 шо викаа...а ја го...1 август е денеска
Не се пуштат така лесно 20 канала...Не верувам дека баш денес ќе ги имаме...

Не се пуштат така лесно 20 канала...Не верувам дека баш денес ќе ги имаме...
Немаме оште ниеден канал плус...саа пред малце проверувах.

Немаме оште ниеден канал плус...саа пред малце проверувах.
Абе се е реклама...само ќе изгубат многу од муштериите ако во скоро време не реагират..вклучувајќи ме и мене..Квалитетот на каналите(мислам на сигналот) на Телекабел далеку поквалитетен..Измерив интернет од 5.000 и нешто...наспроти нивниот од 600 и нешто...

Саа ќе се распитам шо и как е... ак се некој забегани, как и обично досега, поарно ќе е на телекабел...

Него Ристо кажи шо програми има на телекабел...

Треба да слегнам до доле под зградата да земам некоо каталогче и да видам. Ка ке биде ке пишам:salut:

PREGI GI VIDEH KABELNETCIITE KAK PRAAT NESTO NA EDNI BANDERI, DA NE MESTAT NESHTO ZA DA GLEDAME POVEKE KABELNET? :)

Дечки јавих се јас у Кабелнет, кажаа оти од понеделник ќе има нови 20 канали.
Ај ќе почекаме, иако не е как шо најавуваа!
Се надевам че оправдат времето и ќе има супер канали!?

Дечки јавих се јас у Кабелнет, кажаа оти од понеделник ќе има нови 20 канали.
Ај ќе почекаме, иако не е как шо најавуваа!
Се надевам че оправдат времето и ќе има супер канали!?
Во понеделник е 4-ти август...Ако рекле 1-ви тогаш треба да биде 1-ви...Како да им верува човек за било што друго...

Незнам, ама тука кај мене телекабел ли кој се, имат 100 канала , и тва ХајДефинишн.:helou:

:pos2::pos2::pos2::pos2::tapp::tapp:

Омг, од кога поддржка во македонија за HD? Ако пише дека нудат, истиот сигнал им е и за SD и HD така да не добиваш HD.

:pos2::pos2::pos2::pos2::tapp::tapp:

Омг, од кога поддржка во македонија за HD? Ако пише дека нудат, истиот сигнал им е и за SD и HD така да не добиваш HD.

Tака пише саа. Шо е до мене кажаш шо им пише на рекламата на дукано. А дали добивам или не појма немам:helou:

Во понеделник е 4-ти август...Ако рекле 1-ви тогаш треба да биде 1-ви...Како да им верува човек за било што друго...
Јас од пред 1 година сум незадоволен од них и знам многу други такви.
Се јавувам да ми покачат брзината на интернето за кој плаќам 1500 ден за разлика од другите по 700 и ме убедува дека до крајот на денот ќе бил покачен, се јавувам пак после 2 дена и пак ништо. Ако не можат да си стојат на зборот нека вработат повеќе луѓе ако се сметат за сериозна фирма, оти на мене не ми личат на таква. Уште 1 месец сум во Струмица иначе да бев уште тука дефинитивно ќе се приклучаах на Телекабел, а од кабелнет се отпишувам дефинитивно.

За HD ти треба HDTV (HD Ready или Full HD) кои се над 30000 денарки (HD Ready, а Full HD ретко да нааш тука у Струмица). Плус, треба да има договор со тва у скопје,, радио дифузијата мислам оти се вика :kesa:, да овозможат HD пренос у македонија, а до саа такво нема се случано.

Јас од пред 1 година сум незадоволен од них и знам многу други такви.
Се јавувам да ми покачат брзината на интернето за кој плаќам 1500 ден за разлика од другите по 700 и ме убедува дека до крајот на денот ќе бил покачен, се јавувам пак после 2 дена и пак ништо. Ако не можат да си стојат на зборот нека вработат повеќе луѓе ако се сметат за сериозна фирма, оти на мене не ми личат на таква. Уште 1 месец сум во Струмица иначе да бев уште тука дефинитивно ќе се приклучаах на Телекабел, а од кабелнет се отпишувам дефинитивно.

Ако не е бил Киро тама тешко некој друг да ти среде, се се некој дудуци... Некни ко немаах интернет се јавих и еден шутрак тама ојдел у другата соба и ми се превика на „на коо адреса нема“, „на коо име е интернето“, „домашен број“... А така Киро не дава ни еднч да титне телефоно, дигнана е слушалката, а тај 10 пати ѕвоних на 330-381 не се јави и после 4-5 пати ѕвонувах на тај другјо број...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom