Струмица

абе ај ниа од струмички крај да се збереме да се запознааме да вииме шо народ сме си белки нема да се оговараме еден на друг после

dobra tema!
imam slusano mnogu za Strumica kao grad, posebno za nokniot zivot. Decko mi ima poteklo od tamu, pa mi kazuval kako e jakoooooooo (i zatoa sega ne smee da odi :)) ali ne cini sto tamu zenskite se mnogu rasipani (u smisla so maski PARDON-za nekoi...), za razlika od drugite gradovi vo Mk, taka e?

Maca напиша:
dobra tema!
imam slusano mnogu za Strumica kao grad, posebno za nokniot zivot. Decko mi ima poteklo od tamu, pa mi kazuval kako e jakoooooooo (i zatoa sega ne smee da odi :)) ali ne cini sto tamu zenskite se mnogu rasipani (u smisla so maski PARDON-za nekoi...), za razlika od drugite gradovi vo Mk, taka e?
За да си поминеш убаво не е битно каде ке бидеш Битное со кое друштво ке си ако си со друштво шо ти е по кеф сигурно ке си поминеш убаво дека и да си:cuc: :cuc: :cuc:

strumics напиша:
Точно.Се се е на место шо кажа.Едноставно оговаране треба да са игнорире и готово.

na vas tva ignoriraanto ic ne vi ode a!!eeepa se gleda!!

CopyOfDeath напиша:
мале еци спремна си за кавга одма за гуша се факаш:pos: :pos: :pos:

nema veze,jas se pocesto gi ignoriram site tie mabete i mi e nooogo ubavo!!ama sea,celo vreme govorat oti ogovaranjeto bilo za nigde..a celo vreme go pravat tva!i jas momentalno go pravam tva...ama nejkaaaaaaam!nisto...aj kraj!!!

eci^^^ напиша:
nema veze,jas se pocesto gi ignoriram site tie mabete i mi e nooogo ubavo!!ama sea,celo vreme govorat oti ogovaranjeto bilo za nigde..a celo vreme go pravat tva!i jas momentalno go pravam tva...ama nejkaaaaaaam!nisto...aj kraj!!!
абе со кој си таков си колку да нејкеш да оговараш мора да зуцнеш нешто

ama jas nema da bidam takva vekje!!!ke vidaaaaaaaaas!!

eci^^^ напиша:
na vas tva ignoriraanto ic ne vi ode a!!eeepa se gleda!!

А јас ли оговараах тука?Не са замараах со некој маабете,туку говорам шо да прааш за живото да тее помиран.

eci^^^ напиша:

The answer is so fucking typical it almost amazes me.... :raz:

За карневалот во Струмица некоја интересна дешавка да кажевте. :)

На вас струмичани дали ви е забавно или ви пречи гужвата надојден народ маскирани :)

Слики да стаеше некој од тој карневалот, у Канада дури и на телевизија го даваа...на вестите:)

Obicna guzva,200 000 narod rasporedeno niz 20-30 kafica i centaro se do korzoto,pijanduri,petardi,drogirasi i sl.Jas direktno odam u nekoj kafic,lani bev u select i ne pustaa nikoj,nemase guzva ,super bese, a pred vratata 50 dusi se butaa so obezbeduvanjeto da flezat ama nema,Ne te poznavam:pishtoldz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom