Струмица

да ве пресрамам 21 годинка сам азр од струмичкио крај има ле некоја мома заинтересирана:wub: :pos: :pos:

CopyOfDeath напиша:
да ве пресрамам 21 годинка сам азр од струмичкио крај има ле некоја мома заинтересирана:wub: :pos: :pos:
:pos: :pos: :pos: ееее полека ти па право оглас,чеки да видаме кои се кандидатките,мош се малолетни:pos:
иначе јас сум младич 27 во цутот на младоста

astrion напиша:
:pos: :pos: :pos: ееее полека ти па право оглас,чеки да видаме кои се кандидатките,мош се малолетни:pos:
иначе јас сум младич 27 во цутот на младоста
у најубави години си инаку треба да се збереме да се видеме шо сме кој сме сите од струмицки крај

batkovci ste mi i dvujcata,i nisto poveke od tva,definitivno!!!

а чеки саа дај да се договораме шо ке облечеме,јас ке си облечам сакото од 4 година прскано сиво :pos: :pos: :pos: ,мора да изгледаме озбилни,тука тешки интелектуалци има:pos: :pos: :pos: ,Копи ти нем да ми дојдаш у тренерки да деградираш моменто оти црвен картон и две недели на клупа:icon_lol:

eci^^^ =batkovci ste mi i dvujcata,i nisto poveke od tva,definitivno!!!=

Години колега години а не паушални одговори,мош си 23,тава не значе оти сам ти батко него бате

eci^^^ напиша:
batkovci ste mi i dvujcata,i nisto poveke od tva,definitivno!!!
а колку години си ти еци или нема да кажеш ај шепни му на бато на пп ако некажувас преде сите:pos:

astrion напиша:
а чеки саа дај да се договораме шо ке облечеме,јас ке си облечам сакото од 4 година прскано сиво :pos: :pos: :pos: ,мора да изгледаме озбилни,тука тешки интелектуалци има:pos: :pos: :pos: ,Копи ти нем да ми дојдаш у тренерки да деградираш моменто оти црвен картон и две недели на клупа:icon_lol:
не се секири бате Јас ке сум Гол пиштол у шминка кој ке ме познае:cuc:

Барем лист од смоква си стај,срамота е шо ке каже народо:pop:

ехех шо може да кажат не е битно на мене да мии убавко иначе изгледа се срамуват да се претстават и годинки да кажат

Видех и еден пост сега,констатирам дека е измеѓу 15-16 години со 99% гаранција,значи Копи оф дет ти имаш шанса 4 години е помаленка,јас доброволно ти отстапувам:icon_lol:

astrion напиша:
Видех и еден пост сега,констатирам дека е измеѓу 15-16 години со 99% гаранција,значи Копи оф дет ти имаш шанса 4 години е помаленка,јас доброволно ти отстапувам:icon_lol:
Че бидам воздржан се до првиот контакт муабет се надевам дек ке се запознаеме сите:pos: :cuc:

28 години у цуто на младоста шо вика астрион.Коо фанааате сас тии маабете и јас да си кажам.

A sigurno ne znete deka vo Strumica narodot si mnogu zaviduva.

Dobrejci e super :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom