Струмица

абе шо сакате поубава слика од карневало ја гледајте аватаро мој доволно е се ке ви стане јасно

Karnevalo inace taa godina ke e na 7 mart....lani bese nogo ubavo...inace ucestvuvah i super bese.A za taa godina ne sum sigurna dali ke ucestvuvam ama u sekoj slucaj ne go ispustam za nisto...posle niz kaficite....Supeeeerrrr

^_Me_^ напиша:
Karnevalo inace taa godina ke e na 7 mart....lani bese nogo ubavo...inace ucestvuvah i super bese.A za taa godina ne sum sigurna dali ke ucestvuvam ama u sekoj slucaj ne go ispustam za nisto...posle niz kaficite....Supeeeerrrr
и јас нема да го испуштам сепак мора да се маскираме де и маскирани у кафичите позабавно е лани беше екстра

strumica e super grad neli Handsome
i mene mi e privilegija so ziveam vo nego

Mi nedostasuva Strumica, posebno karnevalot, galamata, guzvata, muabetite koj vo sto ke se pravi. Eee, eve veke i po tret pat ke go ispustam.:( Steta. Ajde barem ke gledam sliki na internet i ke slusam kolku bilo ubavo.

a ja ke se pravam...

Aj ne vi kazuvam.Ke me poznaete i nema da bide interesno.:pos::pos:
Vo sekoj slucaj ke sum pijanica.
sega dali ke e maska ili ...
:pos::pos::pos::pos:

Handsome напиша:
a ja ke se pravam...

Aj ne vi kazuvam.Ke me poznaete i nema da bide interesno.:pos::pos:
Vo sekoj slucaj ke sum pijanica.
sega dali ke e maska ili ...
:pos::pos::pos::pos:

a ti demek sekoj petok i sabota ne si pijan pa sega ke imas sansa da se ispijanes na karnevalo:je:

a inace so ke se pravas ako ne e tajna za da mozam da te poznaam ne za drugo

a i karnevalo na 7 mart li ke e? sigurno li?

Handsome ке се правил свинско у марамица па како лани се му е таа маската :pos: :pos: :pos: смени малце тури си една чачкалица у газо и прај се локумче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom