Струмица

Maaaale kuti kuti...za nova godina beh uf smolare uf edna kafana ziva katastrofa. posle ujdeeme u michel uf novo selo tam bese tka i tka ama ko mi potera zan na vratta na eskejp 1000 denara samo za da vlezam unatre? nema sansi sa stapo nek mi se fate za 1000 denara.

Тии денове избега ми духо ут пиене.шо по дома,шо по кафаниОште неможам да се свестам.

Пази иде стара нова година ,чуви душата мисијата не е завршена:je:

astrion напиша:
Пази иде стара нова година ,чуви душата мисијата не е завршена:je:

Оше она мее кусо.После до мајо да неможам да се соберам кт шо треба.:pos:

strumics напиша:
Оше она мее кусо.После до мајо да неможам да се соберам кт шо треба.:pos:

Ne se sekiri posle stara nova godina te nosam da ti isperat zeludniko kako nov ke si :icon_lol:

Астрион, бејб тук говореме на струмички. Не ми се прај скопски фраер. :pos: Мааале човеци ми се оде у мафката шо има ново? Как е саа М&М шо го преправија у пицерија арно лее?

Ne be greska si,si govoram Makedonski Literaturno ne skopski, a tuka si govoram strumicki,za MM piti go Karlito Brigante on bil skoro tama so zena mu:icon_lol:

Toreador напиша:
Астрион, бејб тук говореме на струмички. Не ми се прај скопски фраер. :pos: Мааале човеци ми се оде у мафката шо има ново? Как е саа М&М шо го преправија у пицерија арно лее?

М&М е супер место.Скоро бех и ми се ареса.за женни като мене за надвечер да одаш супер е.У мафката денска шема си праам за кафенце да сса напиим.И ного арно мее.

Sto ke kazete za grad-drzava STRUMICA

nema sto da se kaze prekrasen grad

Ваква тема има во Македонски градови, таму прашај си што мислат за Струмица:icon_lol:

GADOT NI E BAS UBAV POUBAV.......
POUBAV OD NEGO NEMA:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Саа ќи слегнам ду Екстрим да са напии кафенце малко. С'нце пече, времето грч ладно. Кату на чиститка.

strumics напиша:
Тии денове избега ми духо ут пиене.шо по дома,шо по кафаниОште неможам да се свестам.

Брзи ти как шо ќе ма насмееш...да си ибаш веко :)

Човеци дај некој ден нии од струмица шо сме да се збереме на кафенце негде кај нас низ струмичките кафиче. Шо викате а?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom