Имаше танчерки. Дебели. Немаше огномет, имаше гага.
Как нормален викенд беше.
Арно е бе.
17:back:А ти колко години имаше?
Да бидеме на чисто, у Струмица нема ниту еден клуб или дискотека, а од кафичите Селект е најарен. Сакам да кажам дека вистински клуб не носе Ксенија Пајчин у петок навечер...Шо ве ареса толко тај селект стварно незнам поарно у Б-52 или у Гламур ке излезам негоди тама а да не праам маабет за у Екстрим![]()
Тава ми беше зборо тава го мислаахДа бидеме на чисто, у Струмица нема ниту еден клуб или дискотека, а од кафичите Селект е најарен. Сакам да кажам дека вистински клуб не носе Ксенија Пајчин у петок навечер...
Тогај е јасно зашо Б52 тее поубав од Select.17:back:
И повеке од jасно е ....jас там одаах ка беше Порта на 16 годинки така да арно е за Тимчето и неговите соврсници тамТогај е јасно зашо Б52 тее поубав од Select.![]()
Ај од утре тебе ќе те турат на вратта и на сите лични карти да тераш :wink:Точно. Селект како ноќен бар по правило не би требало ни да пушта малолетници, треба лична карта да терат на вратта.
Не можам јас да сум на вратта, мојта професија не е поврзана со таа. :wink:Ај од утре тебе ќе те турат на вратта и на сите лични карти да тераш :wink:
Как ќе кажаш ти така нека е![]()
Озбилно? Не сум поминал оддамна...а викаах турбофолко после 12 е врв на се. Можеле они и полошо... :uvo:Ак сакте кафаничка за да си излезаш, најарно е Либра, жива музика секоо сабота, поарно здрааве...
А у Б-52 после 12 саато пуштат песни од шпански серии, копкаме...