Струмица

Додек да се загрееш и ќе треба да си одаш, од шо е по 30ден. :icon_lol: Нема му рамен на АС.

Ако не си играл у Мега, нема как да кажаш оти му нема рамен на АС. У мега да се исплашаш од билјард, колку само е добро.

Metono1[mkd];2314991 напиша:
Ако не си играл у Мега, нема как да кажаш оти му нема рамен на АС. У мега да се исплашаш од билјард, колку само е добро.
Јас сум играл и у Мега и у АС, на АС му нема равен у Мега неможаш на мира да играаш билјард ного гужва има и нон стоп има ''следечи'':)

у мега и ного облози пагат. Ного пари се фрлат:smir:

Ќе си одаш поранкото, додека нема гужви зберано ќе се изнаиграаш как човек. Инче на вечер е претерано ного народ, игрички, парички летат. Сепак ак праваме маабет за најдобро билјардо, за најдобра игра паѓа у Мега. Ако навале 1 милиметар додека удараш, сечам си го пред цел форум и Струмица. :pos2:

Јас сум играл и у Мега и у АС, на АС му нема равен у Мега неможаш на мира да играаш билјард ного гужва има и нон стоп има ''следечи'':)

ќе си закажаш и ќе нема следечи.

ќе си закажаш и ќе нема следечи.
Абе не е тва тва... ќе закажам и ќе одам да играам ќе дојде некој ќе пита има ли следечи ќе мо кажам изнајмих го 1 саат и цело време ќе ме глее на криво додек играам:pos2:...:).

Ама ај нема веза на вас мош повеќе ви се ареса у Мега секој си има свој вкус на мене у АС ми е поубаво:). Иначе знаа и у Мега да навале чат пат по малко ама не праа проблем тва не се ни осеќа:).

Metono1[mkd];2314991 напиша:
Бил сум и там. И точно е тава шо го кажува SrRulz ного гледаче, е така оти не играја е така играј... 100 души. А и ного темно ми беше, не ми се гледаа тии топките. А и плус тава ного скапо, и глупо. 1 игра ќе играаш пола саат и за една игра отприлика по 30-40ден. Мош арно е билјардото, ново ама не е тава тава.

strumicanight3.gif

strumicanight1.gif

Е а такво, знаате ли надека се наваѓат туристичките агенции? Ми треба нешто понуди да видам какви имат, за на крај година да се оде на прошетка негде (гимназијата). Оти саа как стоо ситуацијата, сакат да ни земат 100 евра за 2 вечери у банско (бугарија). :pos:

Е а такво, знаате ли надека се наваѓат туристичките агенции? Ми треба нешто понуди да видам какви имат, за на крај година да се оде на прошетка негде (гимназијата). Оти саа как стоо ситуацијата, сакат да ни земат 100 евра за 2 вечери у банско (бугарија). :pos:

Jas za 100 evra ke odam za istanbul tri veceri so pat , dorucek i vecera.:pipi::pipi: A agencii imas gore Atlantis, imas sproti sobranieto i ak ne se lazam znam edna u trgovskio so e kaj sudo.

Сафари тее горе над собранието,атлантис имаш под полицијата таа уличка ак не се лажам и тии другите помаленките незнам..види у Глобал.Иначе вии шо решите ке оде ли гимназијата на екскурзија наместо "свадба"? Кај нас у зем.нејкат... сакале рум дум само 1 клас сака.

За агенции види тааа шо е под Собранието, до уплатното место на Телекабел, се вика НОВА ТРАВЕЛ тама глем рекламират добри цени и слично оди прво тама ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom