Струмица

У чест на карневалите да споделам две фотки кои случајно ми излетаа пред очите :pos:

n1004101795_30158218_435.jpg

n1004101795_30158287_4374.jpg

Втората слика владее :pos:

Toa e maskenbalot kade sto se biraat princot i princezata za Glavnata karnevalska vecer

Since we are talking about music...

Има некој информации за кои дј ќе доаѓат/бидат за карневалите во Струмица? За у 19ката и Селект?

у 19 ќе е DJ LION(бугарин е)...а у селект ќе е дј-ка мислам од Украина...ќе пуште музика топлес:vozbud::vozbud::vozbud:

Пак ли почнаа да носат ТУРБО ФОЛК звезди по кафаните и дискотеките? Шо град бееме а шо град станааме ам ај нека е,ке дигаме сите раце и ке играме уора...

У чест на карневалите да споделам две фотки кои случајно ми излетаа пред очите :pos:

n1004101795_30158287_4374.jpg

Втората слика владее :pos:
СДС... овај СКМ.. Сојуз на Комунистите на Македонија... Заев, Тито Џуниор, пионерки, пионери...:pos2:

Пак ли почнаа да носат ТУРБО ФОЛК звезди по кафаните и дискотеките? Шо град бееме а шо град станааме ам ај нека е,ке дигаме сите раце и ке играме уора...

Струмица е на дното у Македонија според сенс за култура, у случајо музика. Јас стварно не можам да сфатам шо е работта.:nesum:

СДС... овај СКМ.. Сојуз на Комунистите на Македонија... Заев, Тито Џуниор, пионерки, пионери...:pos2:

Струмица е на дното у Македонија според сенс за култура, у случајо музика. Јас стварно не можам да сфатам шо е работта.:nesum:

Добро е шо некои оште ги чуват дома пионерските униформи...

Не беше така едно време у градо,се слушаше и турбо фолк ама се слушаше наголемо и модерна музика,барем јас пораснах у дискотеките,знам шо музика се вртеше ама време носе и време однесува...

у 19 ќе е DJ LION(бугарин е)...а у селект ќе е дј-ка мислам од Украина...ќе пуште музика топлес:vozbud::vozbud::vozbud:
Грешка си,у 19 ке е Ди Џеј Балтазар (мислам оти е тај бугарино шо беше на евровизија лани)

Грешка си,у 19 ке е Ди Џеј Балтазар (мислам оти е тај бугарино шо беше на евровизија лани)

Да, и јас така чујах, оти DJ Baltazar ќе биде у 19.
Само не знам од дека е и дали е бил на евровизија :)

Да тај е саа проверих на интернет,тај шо беше на евровизијата лани тај ке е у 19 на карневаалто:vozbud::vozbud:

Ја за најсигурно директно од неговата веб страна :helou:

03 March 2009

flyer1372.jpg

DJs: Balthazar

грешка информација сум добијал...а бе ќе има журка секаде...самио ден е таков...еуфорија ме фаќе од сааа...:vozbud:

Ахам, а шо музика преферире тај?

Ја не сум од Струмица ама мислам дека најубавите машки се од Струмица...така да ке ви украднем едно :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom