Струмица

Се некои чумулиги гостуват...шо не ги знаат од Грделица натам...едно време Алексинац беше Нешвил, саа срање гранда и остала шабанарија...и идат тука пари да збират...брее....

Се некои чумулиги гостуват...шо не ги знаат од Грделица натам...едно време Алексинац беше Нешвил, саа срање гранда и остала шабанарија...и идат тука пари да збират...брее....

а бе и парички...ама и нешто друго да не збират:pos2::pos2:

И коо е таа Милена Черанич? :uvo: Абе ооди..И оште се чудам ка може народо да оде на такви...:toe:

И коо е таа Милена Черанич? :uvo: Абе ооди..И оште се чудам ка може народо да оде на такви...:toe:

Мислам оти се натпреварува у Zvezde Granda и наводно добар глас имала пејала убаво и ја викнале во трокадеро да гостува да се стрват орелите на нее..:pos2::pos2::pos2:

а бе и парички...ама и нешто друго да не збират:pos2::pos2:
Ја, кажува ти чувеко:

Мислам оти се натпреварува у Zvezde Granda и наводно добар глас имала пејала убаво и ја викнале во трокадеро да гостува да се стрват орелите на нее..:pos2::pos2::pos2:
Значи...ороспи чоџук тертип...за бузли таук тертип даа гледат.
И шо повеќе пиво да са испии...

Ја, кажува ти чувеко:

Значи...ороспи чоџук тертип...за бузли таук тертип даа гледат.
И шо повеќе пиво да са испии.
..

хихихиииаиихаиахихааха:vozbud::vozbud::vozbud:

Та цел живот е така ка носат такви лепотици. Пеачки биле, господи боже. цццц

Е арно ај нек оот у Трокадеро,само се крстам и тук да не почнат да ги носат...оти се си бива:tapp:

Е оти да не. Ке напраат и тука такво нешто. Нели ви текнува, у тва гала ли беше, сити ли беше, дека носии бугарки????:uvo::uvo:

Аха,идаа Гергана,Анелија :nesvest:...(не ми текнува на други)

Музиката е уметност. А тва они шо го праат не е уметност, тва е глупост. Ама газдите го користат запаленио народ да ќарат:toe:

:pos2: запаленио народ ,они за греота се жалните... тка си пљускат паарте

Музиката е уметност. А тва они шо го праат не е уметност, тва е глупост. Ама газдите го користат запаленио народ да ќарат:toe:
Тва са вика, кич, шунд, ѓубре...
Музика...ја ти малце музика...
За почеток тва само...

Since we are talking about music...

Има некој информации за кои дј ќе доаѓат/бидат за карневалите во Струмица? За у 19ката и Селект?

Ejvaaa ejvaa so slusam ne mi se veruva duri???? Koj anonimuse ke idat u sr eeeeee nogo nisko padnaaame nema so:SSSSSSSSSSSSSSsss sramooooooooota.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom