Струмица

Ти Маџиро да не си?:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
300/400 ден. мах ке потрошаш.

Хаха Скопје не е Струмица.

Јас говорам да си одаш уште сабаале накај 7-8, па да си седнаш негде на скаричка, пивце, па да прошеташ со други навивачи, да ја осетиш вистинската атмосфера, па после кафе ова она ......

Значи 50 евра за да си поминаш супер у вистинска смисла на зборо, а не само да одаш за утакмицата и после право рикверц. :helou:

Хаха Скопје не е Струмица.

Јас говорам да си одаш уште сабаале накај 7-8, па да си седнаш негде на скаричка, пивце, па да прошеташ со други навивачи, да ја осетиш вистинската атмосфера, па после кафе ова она ......

Значи 50 евра за да си поминаш супер у вистинска смисла на зборо, а не само да одаш за утакмицата и после право рикверц. :helou:

без пари нигде не се оде :D
арно си знааш не го слуши тај абидал е :P
сигурно ако ти останат пари нема там да ги оставаш :) така да сепак размислувај на големо :)

Ццц мабето ви е... :tapp:
Шо имаше сношти на центаро???? Нешто streetball?? :vozbud: Или не сум разберала убаво? :pipi:

Ццц мабето ви е... :tapp:
Шо имаше сношти на центаро???? Нешто streetball?? :vozbud: Или не сум разберала убаво? :pipi:

разберала си увво...Стритбол организиран од ВМРО...и пак тепаа Марио...не се интересни...:smir:

Да, имаше кошарка но не ја догледав кој беа тие Марио ???

А бе Хасанов, шо живее на центаро...Бее тројка со Цаци и Владо..
Бтв дај да слушнам некој коментаре за Каролина вчера:wink:

кој уче у земјоделско и по струка да е ајван доктор (земјоделски техничар за фармерско произвотство - ветеринар) и ако не му се продадени книгите нека пише ако има некој :vozbud::vozbud:

А бе Хасанов, шо живее на центаро...Бее тројка со Цаци и Владо..
Бтв дај да слушнам некој коментаре за Каролина вчера:wink:
Зарем Каролина треба да се коментире!
Супер беше,имаше народ (не как на Владо, ама имаше), пеа 90мин негде, интересно беше цело време, само факт е шо 90% од народо само зејаа у неа а не ни мрднаа иако она проба на сите можни начини да ги размрде другите:wink: Сепак, не ми се ареса начино на кој си ојде, как да се навреди оти последните 2 песни немаше сили у народо за пеене и откачи се ептен лесно (Дечки гледам ви се спие, неможете да пеете веќе, епа чао чим е так). У секој случај, со оглед на бендо (кој беше супер), изборо на песни (имаше и народни со кој прославииме 8ми септември) и другите ситници вечерта беше интересна и требаше да се присуствува:smir:

Барем поарно е било од Кристина Арнаудова у селект. :tapp:

А како беше на Кристина Арнаудова во Селект, ај некој ако е бил нека пише подетално ?:smir:

А како беше на Кристина Арнаудова во Селект, ај некој ако е бил нека пише подетално ?:smir:

Pno bese narod kako za nedela --But Strumica sucks u posledno vreme lani i polani mislam nogo po ziv bese narodo saa neshto ic ne me arese :nenene:

За пеза беше.. ни убав глас ни убави песни.. дере се как малумна, мораах да си одам да не ми фифне главата.
Гоцето да пееше поува атмосфера ке напрааше од таа. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom