- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.756
- Поени од реакции
- 85.752
Абе ова расчистувањево по Дрим, со тендиве и кафичиве само Македонците ги погоди?
или рано е уште да се оцени?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
СТРУГА: Кафеанџиите сами си ги демонтираат нелегалните терасиАбе ова расчистувањево по Дрим, со тендиве и кафичиве само Македонците ги погоди?
Абе ова расчистувањево по Дрим, со тендиве и кафичиве само Македонците ги погоди?
Стружани ај едно прашањеСакам да одам неколку дена во Струга во Еуротел. Може ли некој да ми каже во каква состојба е хотелот, цената е 1300 ден ама на нет неможам да најдм во каква состојба се собите, последен пат сум бил пред 10 -12 години, дали се реновирани или се останати исти. Може и да ми предложите неко место за фамилијарно сместување со мало дете, ама да е апартман и да е блиску до плажа како што е Еуротел. Поздрав
Пс. Планирам да дојдам од 3 август
А бе има маси покрај Дрим, не се тргнати. Само има една жолта линија, која означува до каде треба да бидат поставени масите. После линијата не смееш да поставуваш маси.Абе озбилно ги исчистија масите по Дрим?Шо че се прајт така?
Сите кои имаа на диво поставено покрај дрим без разлика на националност им ги останаа
Абе овај Села се покажа како најјак досега .... другиве само сијалици менвеја
Алал да му е на Зијадин Села, човекот ме изненади, доколку продолжи вака со ова темпо да работи, после 4 години ништо не е чудо и македонците да гласат за него..
Што направи толку па го фалите?
Овој е исти калибар како Имер Селмани..го фалевме човек бил на место,кога он после искочи најголем националист..
Ајде и јас да си го истакнам градот ... :lol:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нели е прекрасна?8)