Струга

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
And the fun newer end's

Слушнав ја урлање сношти ама не ми беше јасно шо е работава

Петнаесетина тешко вооружени насилници претепаа цело семејство во Струга

Крими | 24. јули 2012 - 13:35
Петнаесетина вооружени лица, ноќеска претепале семејство во Струга.

283

bpolicaeeeeecccccc.jpg
Насилниците влегле во дворот на куќата на Х.Д. вооружени со автоматски пушки и пиштоли. Тие ги нападнале сопственикот и неговото семејство и откако ги претепале, насилниците избегале во непознат правец.
Причина за насилството, најверојатно била претходна семејна расправија меѓу Х.Д и едниот од насилниците В.А.
Поради здобиените повреди тројцата нападнати се пренесени во Медицинскиот центар -Струга.
Со увидот се пронајдени една рамка од пиштол, еден куршум и еден скршен пендрек. Полицијата презема мерки за пронаоѓање на сторителите и расчистување на настанот.
љинк
А баш мислев да фатам натаму викендов...се така мирно и убаво изгледа

А баш мислев да фатам натаму викендов...се така мирно и убаво изгледа
Абе така е ..... секогаш има по некој идиот :)

Еве само за тебе еден струшки sunset

547704_3923705170098_917022254_n.jpg

Имам една молба до стружаните од форумов. Ќе одам Октомври у Струга на неколку дена, а бидејќи не сум бил одамна таму па би сакал така да ми дадат некое инфо у вези кое кафуле е најдобро за преку ден/навечер на кафе, Сабота у кое клубче е најдобро за излазак и што музика се пушта, која меана/ресторанче е најфино за на вечера со партнерката, у кој маркет е најдобро да се пазари храна, кои знаменитости е добро да се посетат итн. Да имам некоја ориентација за животот таму, да не бидем ко изгубен германец. xD Фала.

Имам една молба до стружаните од форумов. Ќе одам Октомври у Струга на неколку дена, а бидејќи не сум бил одамна таму па би сакал така да ми дадат некое инфо у вези кое кафуле е најдобро за преку ден/навечер на кафе, Сабота у кое клубче е најдобро за излазак и што музика се пушта, која меана/ресторанче е најфино за на вечера со партнерката, у кој маркет е најдобро да се пазари храна, кои знаменитости е добро да се посетат итн. Да имам некоја ориентација за животот таму, да не бидем ко изгубен германец. xD Фала.
Дојдов да остам една слика за комшииве, ама ај да пробам да ти одговорам пошо испаѓет понељубезни од нас :D
Ако си за рокче свирка во Туламур (The Hounds, Pumpers, Shine, High Control, Crossroad Blues Band, Eye Cue), пабски стил, со кафиња мафиња и добро јадење денски.Добар избор на пива, едно време имаше и Фостерс и Гинис.
Албум мислам дека е нешто во хип хоп стил, ама навечер не сум бил, не сум сигурен.
Грифон нешто хаус, техно, грејтс хитс стил, понекогаш и хип хоп.
Сите се овие денски кафетерии, навечер во викенд ‘дискотеки‘ нешто ко Кадмо во Охрид.
Денско кафе Пливалиште и Женска плажа на кејот + овие претходно набројани.
Оаза зависи кога како, не сум бил доста време, ама никогаш не гњавеле со турбофолк на најголем број места во Струга (y)
И сликата за комшиите, зимска од авион:
a17c716b.jpg

Извор:build.mk

Абе бате во струга имаш една улица и во неа ти се сите места за излегување .... имаш од турбо фолк до рок свирки

кај ви текна у задња минута да ме цитирате, сабајле пичам за Струга. хД фала у секој случај ;)

И како помина не се пофали :D
Си поминав најтоп баце. Бев една вечер во Оаза на парти, друга на вечера у Антика, денски на пиво у Irish Pub-от на кеј, потоа на кафе у еден кафич у корзото. Ја свртев Струга уздолж и попреку, бев три ноќевања во супер апартманче покрај Дримот за супер цена, луѓето сите фини безразлика која националност, сите ми излегоја во пресрет кога ми требаше информација. Струга е топ! ;)

Си поминав најтоп баце. Бев една вечер во Оаза на парти, друга на вечера у Антика, денски на пиво у Irish Pub-от на кеј, потоа на кафе у еден кафич у корзото. Ја свртев Струга уздолж и попреку, бев три ноќевања во супер апартманче покрај Дримот за супер цена, луѓето сите фини безразлика која националност, сите ми излегоја во пресрет кога ми требаше информација. Струга е топ! ;)

Пак да дојш :D.За 3-4 дена ,една недела е супер да се одмориш и да видиш шо е како е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom