Струга

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Шо прајте стружани?
drim-chistenje.jpg

Ние арни, вие?:icon_lol:
Шала на страна... одвратни се сликиве. Не сум поминала одамна тука и немам видено ниту разбрано кој го прави ова, но не ми е ни чудно. Само ми е жал што еден толку убав град никако да падне во раце на некој асален човек кој ќе го унапреди или макар зачува каков што е, наместо континуирано да го уназадува:( А посебно кејот, ех кејот... ни тој не е тоа што беше од алчните луѓе за пари...

Ние арни, вие?:icon_lol:
Шала на страна... одвратни се сликиве. Не сум поминала одамна тука и немам видено ниту разбрано кој го прави ова, но не ми е ни чудно. Само ми е жал што еден толку убав град никако да падне во раце на некој асален човек кој ќе го унапреди или макар зачува каков што е, наместо континуирано да го уназадува:( А посебно кејот, ех кејот... ни тој не е тоа што беше од алчните луѓе за пари...
Арни и ние :)
Кога бев мала секое лето одев во Струга, баба ми беше од таму, имам многу роднини. Одевме во Дрим или Ливадиште, како кое лето, беше супер ама веќе одамна не е тоа што беше :( Кејот ми беше доживување со тие топките трафики што продаваа сѐ и сѐшто, моите банкротираа редовно на секое поминување од глупости купување :D Исто доживљај беа и тие флиперите покрај Дрим, со кошот што ниеднаш не успеав да го погодам :D
Пред три години кога бев, Бисер беше затворен, патот натаму дупки цел, сѐ руинирано, ептен ми падна тажно некако, убав град си беше Струга. Не знам сега како е, последен пат бев 2010 во септември некаде. Го отворија пак Бисер или уште скапува?

Арни и ние :)
Кога бев мала секое лето одев во Струга, баба ми беше од таму, имам многу роднини. Одевме во Дрим или Ливадиште, како кое лето, беше супер ама веќе одамна не е тоа што беше :( Кејот ми беше доживување со тие топките трафики што продаваа сѐ и сѐшто, моите банкротираа редовно на секое поминување од глупости купување :D Исто доживљај беа и тие флиперите покрај Дрим, со кошот што ниеднаш не успеав да го погодам :D
Пред три години кога бев, Бисер беше затворен, патот натаму дупки цел, сѐ руинирано, ептен ми падна тажно некако, убав град си беше Струга. Не знам сега како е, последен пат бев 2010 во септември некаде. Го отворија пак Бисер или уште скапува?

Со Бисер никогаш ништо не се знае. Де работи, де го нема никаде. Не сум била и јас веројатно од истото време за кое зборуваш и ти. Бев лани на свадба, но долу во ресторанот. Тој мислам дека работи секогаш, но дискотеката не е постојана. А тоа што ти изгледа тажно, оправдано е. И мене ми е така. Но добро, тука сум нон стоп, па ако ми се лоши од глетката по кејот, ќе седнам покрај езеро на кафе на пример, за да смирам нерви. Не е лошо и преубаво е и покрај реката да се направи истото, но кога не фаќа носталгијата за тоа што бил некогаш.:icon_lol:
Не е се` како што треба да е, но се наоѓа секогаш нешто што знае да утеши. Нареден пат кога ќе се решиш да дојдиш, ќе ми се најавиш за да ти го свртам вниманието кон убавите нешта.:pipi:

Дали е вистина дека во Струга има 5000 роми , односно , за тие што не разбираат колку е тоа , секој четврти стружанец е ром.

Дали е вистина дека во Струга има 5000 роми , односно , за тие што не разбираат колку е тоа , секој четврти стружанец е ром.
Има доста Египќани кои порано Роми се пишеа.

У Струга има едно одморалиште Мајски Цвет, мнооогу е јако. Стопати иам отидено таму со другарки, преку градинка lulz, увек добро си проаѓам ^^

У Струга има едно одморалиште Мајски Цвет, мнооогу е јако. Стопати иам отидено таму со другарки, преку градинка lulz, увек добро си проаѓам ^^
Вероватно сеа е тренинг камп на Хезболах.

Да бе ако ги броеле и мувите што се во џупска мала толку се

Може малку офтопик, од Прилеп до Струга автобус оди?
И ако оди, што пари е карта во еден правец? Фала. :)

Може малку офтопик, од Прилеп до Струга автобус оди?
И ако оди, што пари е карта во еден правец? Фала. :)
Прашај си на автобуска дали има дирекна линија а и да нема слези охрид за 10 минути си во струга

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom