Страшно, но треба сите да погледнат!

• Креатор на темата Креатор на темата Kallista
  • Време на започнување Време на започнување
Damn!

Ужасно.... :nesvest:

Си знам јас пешки.... И далеку од патот...

За што се работи де кажете малку, 10 минути ми лоадира додека видам ...:jaj:

Првото клипче е ужасно потресно. Ме фати неспремен. Вакви клипови иако изгледаат ужасни за публиката мислам дека имаат и тоа како ефект.

Aуууууу се наежив беееееее:nesum:колку тажно:cry::cry::cry:

Првото клипче е ужасно потресно. Ме фати неспремен. Вакви клипови иако изгледаат ужасни за публиката мислам дека имаат и тоа како ефект.

Го гледаше ли до крај цел клип? Ако има слики после има и други клипчиња исто потресни

ООО БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕ КОЛКУ САМО СЕ ДЕШАВА ОВА ЕЈ.... и кога ке ти текне дека ТИ можеш да бидеш ова... или некој твој близок...

Го гледаше ли до крај цел клип? Ако има слики после има и други клипчиња исто потресни

Го гледав целото и тоа 3 пати. Али тоа беше првиот онака и ме потресе. Сите се потресни не викам не.

Иначе коа се враќав од Охрид пред 2 дена видов 2 ужасни сообраќајки по пат и тоа на прав пат каде што виновникот не може да биде патот туку факторот-човек. Мислам дека треба една кампања ваква и кај нас.

Кретени зад волан има и ќе има. Колку и да се пазиш, кретенот не пази :( Имам лично за конец спасено душа од невнимателни или к*рајбери возачи.
Пред некој месец со трите деца на пешачки, луд поминува на црвено со огромна брзина, огромна среќа на еден внимателен возач му прекрати пат па му свирна и тоа ми го зеде вниманието јас се укопав во место, а децата ги турнав назад, еден чекор фалеше да не збрише сите... сантим пред нозе ми помина...а синот некогаш знае еден два чекора да биде пред нас...свирката ни го спаси животот.

Го гледав целото и тоа 3 пати. Али тоа беше првиот онака и ме потресе. Сите се потресни не викам не.

Иначе коа се враќав од Охрид пред 2 дена видов 2 ужасни сообраќајки по пат и тоа на прав пат каде што виновникот не може да биде патот туку факторот-човек. Мислам дека треба една кампања ваква и кај нас.

Да и тоа како треба ! Ние сме држава во која многу се зачестени сообраќајните несреќи барем последниве години.

Aуч...лошо...чоек нигде не е безбеден у пм...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom