Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
немаат осет! треба и ние ко тутунарите а? ц ц ц какви дибеци!!!

ДАЛИ ОД 480-ТЕ МИЛИОНИ ШТО ВЛАДАТА ГИ ДОБИ ОД ММФ ЌЕ ИМА ЗА СТИПЕНДИИ И ЗАОСТАНАТИ СТУДЕНТСКИ КРЕДИТИ,ИЛИ СИТЕ ЌЕ БИДАТ ПРЕЛЕАНИ ВО БРОНЗА И ЧЕЛИК ЗА СКОПЉА 2014??!!

Па мора да се купат мадиња бе луѓе... Како така, не разбирате ништо.. Како лав без мадиња... Преку гла ми се дојдени...

Јас со „најлонче од 10 денари“ ке вршам работа... Коренот нивни:tapp:

Резултати за 2010 - 2011 ќе има на 25 ти февруари. Али ќе си починеме додека не` исплатат.

Јас знам дека треба да има на 25ти јануари, т.е.во вторник

Чекај чекај.....уште нема резултати за тоа кој добил стипендија(за новите корисници)??
Ваљда ние старите корисници на стипендија,ке видиме некој денар до крајот на месецов....

Господ нека ни е на помош само

Вчера разговарав со еден пријател на оваа тема...и ми споменуваше некаква можност да се оспорат договорите потпишани со министерот на суд !
Шо мислите колку изводлива е оваа работа?

И ај малце да ангажираме медиуми да се позанимаваат со оваа работа...па мајкаму потребни ни се тие пари, кому стипендии кому кредити....редно време е министерот да си го испочитува договореното!
МОРАМЕ НЕКАКО ДА РЕАГИРАМЕ ЗАЕДНИЧКИ !

ај мислејте како, и рекламирате ја темава по другите теми и по социјалните медиуми.......

За кои договори зборуваш, поконкретно?

Станува збор за договорите кои ги имаме потпишано со министерот за кредит (верувам и за стипендија) , дека се обврзуваат да ни исплата вкупна сума од “толку и толку“ денари заклучно со “таа и таа“ дата, а за продолжување ни е потребен “тој и тој“ просек :)

Овие се најпрвите договори што ги добивме откако ни беше доделен ст.кредит....а потоа вршевме само продолжување на тој договор!

Станува збор за договорите кои ги имаме потпишано со министерот за кредит (верувам и за стипендија) , дека се обврзуваат да ни исплата вкупна сума од “толку и толку“ денари заклучно со “таа и таа“ дата, а за продолжување ни е потребен “тој и тој“ просек :)

Овие се најпрвите договори што ги добивме откако ни беше доделен ст.кредит....а потоа вршевме само продолжување на тој договор!

абе против држава на суд ништо не праиш, а кој има нешто со медиуми тоа е друго...иначе може да ги видите тие датите не е лошо

Абе ништо... Не заборавај дека судството не е од ВМРО туку е СДСМ... Тие чекаат токму такви работи... Јас мислам дека А1 е најпогоден медиум.. Сите кои го читате ова бомбардирајте го мејлот на уредникот на А1, Билјана Ставрова, bstavrova@a1.com.mk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom