Хахахахаха, кеш ?? Шо е то ? :pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не гледам каде другде да прашам , па ај тука.
Стварно стипендиите од Тип А си биле распределени меѓу мамините и татините уште пред да почне поднесувањето на документи? -.-
не гледам каде другде да прашам , па ај тука.
Стварно стипендиите од Тип А си биле распределени меѓу мамините и татините уште пред да почне поднесувањето на документи? -.-
Ти се смета просекот од двете години заедно, а не само од втораА да прашам нешто. За стипендииве по информатика ..во прва имав 9,4 просек, конкурирав ..добив.
Е сега за да си ја продолжам наредната година треба да имам над 9 просек заедно од прва и втора ..или само во втора се смета просекот ??
И не туку плачете, уште не испаднале резултати, била распределени на татини, мамини галеничиња ..безвеза
Едноставно ако ги исполнуваш критериумите како што некој пиша погоре ќе си добиеш !
Сигурно ова? Топ ако е такаТи се смета просекот од двете години заедно, а не само од втора![]()
Сигурно ова? Топ ако е така![]()
Конкурс за стипендии за постдипломски студии?
Екстра чим можелоИстово го прашував и јас пред една година, пошто само во втора година имав просек 8.00 и плус еден неположен предмет, па сигурно немаше да можам да ја продолжам, ама сосе просекот од прва имам 8.5, така да сега чекам дали ќе ми биде продолжена. Според договорот што го имаме треба да биде продолжена, е сега дали ќе дочекаме некој денар тоа е знак прашалник![]()