Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Екстра чим можело:) Него ме интересира како иде тоа со криењето на еден предмет? Демек не ти е положен да го пријавиш ако ти е 6ка да речеме, за да не ти го сруши целиот просек? Имаш за ова информација?

Што знам, ваљда се што треба да направиш е да го прикриеш некако на студентски, пошто откако ќе ти удрат они печат на потврдата за положени, готово е :)
Не сум пробал досега, али за идна година (ако здравје боже земам и оваа) и ако ми треба нешто вакво сигурно ќе прикријам некое шестче :)
Маме му ебам две шестки и отиде просекот у курац...

Има ли уплатено нешто од продолжените стипендии од лани?

Стипендии за CS Global HR ACADEMY© 2011!!!

Единствена можност за аплицирање за стипендија за новата генерација на стручната Академија за управување и развој на човекови ресурси, CS Global HR ACADEMY© 2011.

Опис на услови за аплицирање за стипендии за CS Global HR ACADEMY© 2011 http://0.mk/d43c
*Прашалник за стипендија за CS Global HR ACADEMY© 2011 http://0.mk/d4b5

Краен рок за аплицирање за HR ACADEMY е
20 јануари 2011 година.
Наставата започнува на 28 јануари 2011 година.

Повеќе информации:
т.ф.: 02/3290 540; 02/3290 544
contact@hracademy.com.mk
www.hracademy.com.mk

Интересно изгледа, само никаде не прочитав колку стипендии ќе се доделуваат и по кој критериум ќе ги доделат?

Исто ме интересира дали поголема предност е да имам фирма или да сум само студент или па и двете:) Претпоставувам дека си некако поврзан со нив, па ако можеш да ми одговориш би било супер:)

Како е планот со кредитите?
Имате некоја информација ?....последно велеа дека во почетокот на јануари ќе пуштеле...ам уште нема!

Дали може некој да ми каже дали постои некоја стипендија за студирање архитектура во странство ? :salut:

Дали може некој да ми каже дали постои некоја стипендија за студирање архитектура во странство ? :salut:

Постојат за сите факултети, ама треба добро да побараш на интернет и да се распрашаш преку мејл на факултетот на кој што сакаш да одиш... И најдобро треба да одиш во МОН и ке ти објаснат, ако знаат

има барем најава кога ќе ја дадат стипендијата за тие што ја продолжија??? не се нормални овие бе!!!

Да се изразам во стилот на Али Риза и жена му: "на добро нека е"!!!
Ама изгледа работава не е на добро,аба мајку му стара како кој знае колку пари да се па тешко им е да ги доисплатат.Тешко на новите корисници,моето бар помина,ама убаво ни се прави кога не се бориме за тоа што го заслужуваме...

35551_1243441421182_1683763921_470884_1627415_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom